IRC-Galleria

marsluotain

marsluotain

lomat pidetty

[Ei aihetta]Maanantai 16.02.2009 22:27

Kaunis pakkaspäivä. Aurinko paistoi aamulla kirkkaasti. Kävin hiihtoladulla iltapäivällä, nyt on saavutettu 300 km etappi, voipi olla ihan tyytyväinen määrään.

Kohta lakritsijätskiä nassuun..

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 13:03

Eilen kävin ystävän kanssa fiilistelemässä vuonna -85 musikaalia, tuli nuoruus mieleen. Kova suksee tuolla esityksellä vieläkin on.

[Ei aihetta]Lauantai 14.02.2009 14:36

Kohta vähän syömistä. Lähen kuntosalille jonku ajan päästä. Hiihdin ihan kelpo lenkin, 23 km. Nyt melkein vois sanoa, että on yhtä paljon hiihtokilometrejä kuin viime vuonna tuli hiihdettyä.

YstävänpäivääLauantai 14.02.2009 10:24

Viikosta on selvitty ja viikonloppu on alkanut. Ajattelin tästä lähteä hiihtolenkille rauhallisesti sujuttelemaan. Eilen illalla alkoi oikea käsi puutumaan, huono juttu. Pitää siis saada vähän eloa yläkroppaan, sitten sain suonenvedonkin ennen nukkumaan menoa vasempaan jalkaan.

Tämä viikko on ollut aika raskas töissä, ilmapiiri on kiristynyt ja eilen tunsin voivani henkisesti huonosti. Enää ei nauti töissä olosta. Yritän kuitenki tehdä työni. Silti henkinen stressaus vaikuttaa että huomaa ahdistuvansa. Eilen olin tekemässä illan vapaaehtoishommaani. Oikeastaan puhelut meni hyvin, niistä ei jäänyt mitään huonoa makua, vaikka itsetuhoisia ihmisiä tuli vastaan ja muita ikäviä asioita. Annoin vapaaehtoiskolleegalleni suklaalevyn ystävänpäivälahjaksi. Siitä tuli ihan hyvä mieli.

Hyvää ystävänpäivää itsekullekin.

HelmikuuSunnuntai 08.02.2009 21:28

Tänään sit sataa vettä. Toivottavasti ei vie lumia!! Pääsin hiihdon makuun, sopii niin hyvin mulle kuntoilumuotona, hartiat saa liikettä ja selkäkin voi paremmin ja kuntokin kohenee.

Vein koiran äidilleni hoitoon. Kerkeen nyt käymään kuntosalilla enemmän ja samoin vapaaehtoishommassani. Almanakka täyttyy aika pelottavastikin kevään osalta.

40-vuotispäivä lähestyy uhkaavasti. Menen teatteriin siinä paikkeilla, että niin ainakin juhlin ja alustavasti taidan lähteä Helsinkiin palloilemaan.hitsiLauantai 31.01.2009 19:50

Vähän jäässä olen. Tänään ei ihan mennyt liikkumisen suhteen niin kuin ajattelin. Mutta kyl se tästä.

Kävin teatterissa sivistämässä itseäni, kävin kokeilemassa olisko saanut lippuja -85 musikaaliin, mutta vähän liian aikaisin kävin kysymässä, yksi lippu olis ollut, mutta sitä ei viel saanut puoleen hintaan. Menin sit katsomaan Kultaista vasikkaa, johon oikeastaan sit olin varautunutkin menemään.

Kävin pikaisesti sit kaverin kanssa pyynikillä kävelemässä ja näkötornilla munkkikahveella. Ei ihan tarpeeksi ollut vaatetta päällä ja kylmä tuli. Nyt kun söi niin toivottavasti lämpenee.

Lähen tästä iltaa istumaan ystävän luo. Tulee kylmä yö, että vaatetta siis päälle liikenteeseen.

[Ei aihetta]Maanantai 26.01.2009 23:16

Jessus, mulla on paikat kipeenä, eilisestä. Tänään olin uimahallissa pitkästä aikaa, vesi ei ole mun elementti, olin lasten kanssa, mutta ihan hvyää teki kuitenki. Äsken venyttelin, mutta ei kauheesti auttanut.

Jaa-aSunnuntai 25.01.2009 19:45

Viikonloppu kohta ohi. Tänään tuli vähän kuntoiltua. Kävin hiihtämässä 15 km luistamattomilla suksillani. Tein sen eilenkin ja hiihtokilsoja on nyt 51. Josko 100 tulis täyteen, yritän ainaki saavuttaa. Kävin sen jälkeen koiran kans lenkillä ja lähdin kuntosalille. Tein saamani ohjelmani läpi ja venyttelin. Sitten ystävän kanssa tunnin sauvakävelylenkki. Energiavarastot oli kyllä tyhjänä, kun olin syänyt aamulla viimeiksi.

Ehkä se tästä lähtee, jos vaikka kiloja putoais ja kroppassakin näkyis.

Uutta viikkoa kohden taasen.

[Ei aihetta]Lauantai 10.01.2009 14:33

Hieno talvinen päivä. Kävin aamulla ekan kerran tänä talvena hiihtämässä.

heipsTiistai 30.12.2008 23:23

Vuosi lähestyy loppua. Toivotan hyviä uusia vuosia kaikille. Huomen ilta menee aika nopeesti. Päivätyön jälkeen kauppaan, koiran ulkoilutus, syöminen, pieni lepo ja sitten viel pikasesti koiran kans ulos ja töihin meno, vietän vuodnen vaihteen järjestyksenvalvojana. Kokemus sekin.