IRC-Galleria

Oi, elämä on ihanaa.Keskiviikko 31.12.2008 10:39

Tänään viimenen työpäivä nyt joululomalla, wuhuu! Tätä on odotettu ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Väsyttää ihan mielettömästi ku heränny aina viideltä -,- Onnenks huomenna saa nukkua kaikki univelat pois. Eli suomeksi sanottuna tuskin nään ollenkaan tammikuun 2009 ensimmäistä päivää (enkä huonolla lykyllä toistakaan) Lisäksi mä toivon, ettei meillä ammuta raketteja kovin myöhään, ku aattelin mennä aikasin nukkumaan ni sitte en pian näe niitä raketteja ollenkaan tai sitte ne herättää mut mun unilta :D Kuitenkin, kun satun olemaan aina niin positiivinen (gjeh gjeh päivän vitsi, kylläpä oon hauska) niin oon keksiny sekä aamu-navetoinnista että ilta-navetoinnista molemmista yhden tosi hyvän puolen.

-Aamu-navetoinnin hyvä puoli: Kahvitauko. Mikäs sen mukavempaa kuin taapertaa navetasta sisälle juomaan kahvia. Aamun kohokohta! Kahvitauolla saattaa mennä esim. tunti, jonka aikana palkka juoksee mutta minä en. (eh, vanha juttu) Lisäksi kahvitauko rytmittää navetointia mukavasti.

-Ilta-navetoinnin hyvä puoli: Ei kahvitaukoa. Navetoinnissa menee huomattavasti vähemmän aikaa ilman tunnin kahvitaukoa ja pääsee nopeampaa omiin oloihinsa.

Mahtavan positiivista kyllä, vai mitä? Ja elämä on ihanaa, vai mitä? Ja siltä varalta, että satun nukkumaan koko tän illan ja huomisen päivän enkä oo sanomassa tätä, niin: hyvää uutta vuotta, vai mitä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.