IRC-Galleria

tapahtumarikas yöTorstai 11.09.2008 09:15

Yötyöt alkoi illalla normaalisti 19 aikoihin ja lähdin rekan kanssa riihimäen suuntaan lastaamaan lisää tavaraa. Normaalisti lähtee n. puoli kärryllistä mutta tänään lähtikin koko kärryllinen joten siinä sitten sai lastailla normaalia pitempään.

Matka jatkui turkuunpäin. polttoainemittari näytti jo riihimäessä alarajaa ja laskeskelin että pärjään hyvin forssaan tankkaamaan, mutta kuinkas ollakkaan forssassa oli remontti ja mittarit oli suljettu.

sitten vaan arpa pelillä eteenpäin vaikka mittari oli jo punasella seuraavalle nesteen asemalle. sellainen löytykin muutaman kymmenen kilometrin päästä ja tankkasin 400litran tankkiin 390litraa :) eli ei olis enää kovin kauas päässy :D

sitten matka jatkui ja ajattelin että kai tämä tästä paremmaks muuttuu ja juuri kun ajattelin niin lisävaloista toinen lamppu meni rikki :) noh.. siinä sit heikoilla valoilla turkuun.

Turussa joutu siirtelemään vähän ylimääräsiäkin kontteja laiturista laituriin kun turkulaiset on itse niin avuttomia :D

Turusta lähdin takasinpäin niin tuli radiosta liikennetiedote jolloin ennen sen sanomaa ehdin ajatella että jännä ettei koskaa mun matkan varrelle satu mitää niin sieltä tuleekin että tiellä 54 (jolloin itseltä pääsi pari kirosanaa) on sattunut liikenneonnettomuus ja lisää tarkennetaan myöhemmin.
No myöhemmin tuli ilmotus että tiellä 54 risteysonnettomuus toisena osapuolena raskasajoneuvo ja tie on katkaistu liikenteeltä :D

(säiliöajoneuvo ja maatoauto ajanu yhteen yksi ihminen kuoli ja maatoauto syttyi vielä tuleen. selvisi myöhemmin uutisissa)

Ei auttanu muuta kuin kiertää hämeenlinnan kautta kotia :D ja voi perse että väsyttää.. pitää mennä nukkumaan kyllä....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.