IRC-Galleria

HaasteKeskiviikko 08.02.2006 01:21

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>

1. Musta on aivan ihanaa käydä yksikseni ruokakaupassa. Saa ostaa mitä haluaa, enkä nyt tarkota mitään herkkuja vaan et saa ostaa ruokaa ja suunnitella mitä niistä tekee. :)

2. Lumien kolaus on mukavaa puuhaa. Ja varsinki ku sen saa tehä omassa rauhassa musiikkia kuunnellen. Lumisade on plussaa. :)

3. Mustavalko-valokuvia on ihan katella ja mulla on niitä taulullinen huoneessa + muutama juliste. Unohdun välillä kattelemaan niitä pitkiksiki ajoiks. Niistä löytyy aina jotain uutta mitä ei oo ennen huomannu.

4. Kaverien seurasta huolimatta kaipaan omaa rauhaa. Joka päivä pitää saada olla hetki omissa oloissa. Tykkään haaveilla ja unohdun välillä ihan omiin ajatuksiin ja maailmoihin. Jos en saa hetkeäkään rauhaa, tuun äkäseks ja kiukkuseks. :D

5. Mä olen todella hidas joissain asioissa. En tykkää kiireestä ja hosumisesta. Eli hoputtaminen ja painostaminen pahentaa vaan asioita jos on kiire. :D Tykkään tehä melkeen mitä vaan jos saan tehä omaan tahtiin (myös kotitöitä).


Haastan seuraavat henkilöt:
Dollarsmile
Bebe^
ellu-tyttö
HaNaLii
^^JJJ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.