IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 30.03.2007 18:03

Huh huh hurjaa, miten mielettömän kauniita KESÄpäiviä ollu jo.. :)
Meijän pihalta kaadettiin kaks isoo haapaa ja oon pillkonu niitä nyt pari päivää kirveellä polttopuiks. Alotin sellasella aatamin aikasella kirveellä.. Siitä piti aina välillä tarkistaa ettei se terä lennä pois. :D Ja sen lisäks se oli niin tylsä että..! Mut tänään sain sit kunnon Fiskarssin uuen kirveen. :)
Aamulla oli kiva herätä ku "unohdin" venytellä selän illalla. On muuten vähän jumissa ja kipee. Nooh, mut ainaki tietää tehneensä jotain. Se on pääasia. Ja piha alkaa näyttää taas takapihalle eikä raksalle.
Eilen pääsin futistreeneihinki. Jouduin viikon lepäämään ku penikat kipeyty tosi pahasti. Mut nyt ne alkaa olla parempaan päin. :) Ja pikkuhiljaa tästä etiä päin.
Alotin viikonloppuna rullaluistelukauden ja kävin monta päivää putkeen luistelemassa sauvojen kans. Keskiviikkona eksyin vesijumppaan ja eilen tosiaan oli futis.
Koulussa alko koeviikko ni nyt on maanantaihin asti lomaa, tiistaina ja keskiviikkona jakson ainoat kokeet. Harmi, et ne osu tonne loppu päähän. Olis ollu kiva viettää "stressitöntä lomaa".
Mitäs muuta..
Aa, nyt tuli vieraita, pitää mennä meneen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.