IRC-Galleria

mayra

mayra

turn the lights off

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.03.2008 22:26

"Toby meni toisen mukana liukuportaisiin ja huomasi tämän kasvoille ilmestyneen pikkupoikamaisen innostuneisuuden, joka alkoi huvittaa häntä. Hänen oli pakko kääntä kasvonsa pois päin toisesta ja hymyillä hammasta purren.
Pojun oli pakko nyrpistää nenäänsä, kun hänen kasvoilleen lemahti meikkikaupan niin kaunis lemu. Siihen kyllä tottui jokseenkin helposti, mutta siitä tuli päänsärkyä. Toby arveli Declanin saavan hommansa toimitettua nopeasti, kun tämä nappasi hyvinkin nopeasti kolme hiuslakkapurkeloa ja työnsi ne hänen syliinsä. Hän ei kuitenkaan ollut kuvitellut toisen ostavan jotain tököttejä ja lueskella jokaisen tekstin erikseen.
Poju huokaisi ja naputteli purnukoita yhteen. Toisaalta, ne muistuttivat aika hyvin spraymaalipurkeloita. Toby katseli vähän ympärilleen ja huomasi muutamien ihmisten tuijottavan heitä. Joo.. olihan se vähän outoa että kaksi tämän ikäistä poikaa tuli tämänkaltaiseen kauppaan hakemaan itselleen naisten tarvikketa.
Toby ei kuitenkaan ehtinyt nolostella pitkän aikaa, koska alkoi hitaasti tajuta, että he tosiaan olivat naisten kaupassa. Samassa poju äkkäsi alusvaatepuolen ja siellä olevat naisepuoleiset henkilöt.
Ei hän ehkä ollutkaan tullut väärään paikkaan."

<3 (miksenmävoilukeetotahajoomatta)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.