IRC-Galleria

mayra

mayra

turn the lights off

TOP 5 - ROOLIPELIHAHMOTLauantai 21.06.2008 03:40

1. Erykah Stone
Minen huora <3 Niin vittumainen bitch. Siihen eläytyminen oli niin ihanaa, koska se oli jotain niin muuta kuin mä. Ryösti muiden poikaystävät. Etenkin Lynn Farrellin poikaystävän ryöstyminen oli niin herkkua. Mä en kyllä luovu tosta ikinä - pelissä se ei enää virallisesti ole, mutta kyllä se epävirallisesti aina välillä on.

2. Chad McVilligan
Alkuperäinen Chad McVilligan = oi ah. Se oli niin jotain muuta kuin mitä mä olen itte. Kiroileva, aivan paskat elämäntavat omistava kovis, josta kuitenkin tuli aivan pehmo. Tunnettu tyttöystävänsä pettämisestä. Toi on ehdottomasti rakkain hahmo ikinä.

3. Declan Lea
<3 Se on jotenkin niin tyhmä - siihen eläytyminen on ihaninta. Se on nopeesti noussut yhdeksi mun rakkaimmista hahmoista ikinä. Se on niin neiti, homo, huora, idiootti.

4. Sirius Mavromichalis
Resuinen katulapsi, jonka suurinta huvia oli roskiksen tutkiminen. Se oli niin hellyyttävä, vaikka mä löinkin sen katulapsuus-jutun hieman yli ja se hahmo kuoli aika nopeesti. Se oli mun eka hahmo, joka ei ollut yli 15-vuotias teini.

5. Alexey Mendes
Eka hahmo, joka kuvasti mua itteäni. Se kyllä kuoli aika nopeesti, mutta siihen eläytyminen oli niin helppoa. Vaikka ei se täysin mä ollut - se oli todella ujo ja sisäänpäinsuuntautunut. Mutta se oli ihana. Kyseisestä hahmosta on tehty varmaan neljä eri versiota, mutta tämä ujo tapaus on se aito ja oikea Alexey Mendes.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.