IRC-Galleria

megamege

megamege

on siirtynyt Facebookkiin.

osataan meSunnuntai 05.02.2006 15:58

Sanna oli täällä <3 Ajeltiin sitte perjantaina ympäriinsä. Auto koko ajan täynnä ja tunnelma katossa. :D Lauantaina sama juttu mut lähetiin vaan tyttöjen kesken. Mentii eka (yllätysyllätys) abc:llä käymään ja sanna osti lisää tupakkia. Näin sitten Miljaakin pistkästä aikaa ja se tuli jutteleen. :)
Siitä lähettiin sitte kaupunkiin ja löydettii ajokavereiks semmonen kiva auto tääynnä poikia. :P niiden kaa sitte vähä rällästettii kunnes ne löysty ja lähti abc:lle pulla kahveelle. me mentii pirkkahallille driftailee. :D Siitä lähettiin sitten viä kaupunkiin mikä oli kunnon sähläystä ku mä en ihan keskittyny siihen neuvomiseen ja sannahan on vaasasta.
Sieltä sitten lähettii poimiin tomppa, tomi ja erno kyytiin ja lähettiin taas kaupunkiin että sanna pysty leijuun särkän parkeilla. Sit tuli vähän nälkä ja lähettii abc:lle. siinä kahelta yöllä päätettii lähtee lempäälään bileisiin missä olikin yllättävän paljon tuttuja. Sieltä mentiin ernon isukille vähäks aikaa ja jätettii erno sinne ja vietiin tomppa ja tomi tomille ja me likat mentiin kotiin. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.