IRC-Galleria

megamege

megamege

on siirtynyt Facebookkiin.

[Ei aihetta]Tiistai 15.04.2008 23:25


MIKSEN osaa istua koneella sillee rennosti. mä en ikinä osaa nojata tuolin selkänojaan, vaan aina oon tällee kurottautunu eteenpäin vähän, ja nojaan joko pöytään tai sit vaan istun tälleen tyhmästi. En ikinä osaa nojata!!? mistä se johtuu.

Oon monta kertaa ny viime aikoina miettiny tätä, koska mun selkä alkaa olla kipee. :D oon sit koittanu väkisin nojata, mutta kestän siinä hetken ja kohta tiedostamatta nousen istuun taas sillee vampisti.

spooooky :DDSunnuntai 13.04.2008 16:36Avaa Microsoft Word ja tee seuraava:

1. Kirjoita isoilla kirjaimilla: Q33 NY. Tämä on ensimmäisen lentokoneen numero joka törmäsi Twin Towers:iin.
2. "Mustaa" Q33 NY
3. Vaihda fontin koko numeroon 48
4. Vaihda fontti WINDINGS:iin (Esim. WINDINGS 1)
Pelottavaa! Eikö?

[Ei aihetta]Lauantai 12.04.2008 19:18

ihmiset oli humalassa eilen..

[Ei aihetta]Torstai 10.04.2008 20:50

pätee meitsiin :DDDD
tulin just ulkoiluttamasta meidän koiria, ja tajusin et ne on ihania, kuten meidän kissakin! niillä on niin niiden omat persoonat ulostamisessa, liikkumisessa ja käyttäytymisessä.


Aina kun kävelee pukeen takkia, koirat tarkkailee sua. Jos sanot sanan pihalle, hihna, ulos, lenkille, kävelylle, vaikka vaan äitille, niin ne tajuaa että nyt mennään. Samassa ne alkaa hössöttää hirveesti, tsipa enemmä. Kun tsipa hössöttää, pontus kiihottuu. Se joko puree tsipan häntää tai hyppää sen selkään.
Sitte ollaan jo ovensuussa. Tässä vaiheessa meidän kissa, Ulla, herää. Se tulee seisoon oven suuhun, pitäen sellasta (meidän sanomaa ääntä, kurnausta) pulujen ääntä, mutta ei tuu ulos. Se haluaa kyllä, mutta se ei tuu jos sitä ei anella. Sitä pitää oikein monguta, sitten se tulee.
Sitten päästään pihalle. Koirat menee peräkanaa, yleensä pontus edellä tarmokkaan ja tsipa sen perässä neitinä. Ulla tulee aina n. 10 metriä meidän takana, ja pitää sitä pulu ääntä. Yleensä koko lenkin ajan mä huutelen, että ulllaaa. Koska se rakastaa, että sitä pyydetään mukaan. Aina jos auringon valoo näkyy, ulla heittäytyy maahan ja kierii. Se on niin kesäkissa. Sillon se yleensä haluu, että sen poskee mennään sillee "puskeen".
Tsipa tulee hulluks autoista, koska niitä näkyy täällä harvoin. Se alkaa hössöttään, kuten lenkille lähtiessä, ja taas pontus kiihottuu.
Tsipa on neiti kun se kakkaa ja pissaa. Se ei pidä pissatessa ku kahta jalkaa (etujalkoja) maassa, jä kävelee ns. käsillä. Kakatessa se pistää vaan pari pökälettä kerrallaan minne sattuu, se ei kehtaa jättää isoja kasoja. Ja sit aina ku se on paskantanu, se "peittää" ne (edelleen häpee ulostuksiaan) viskoen takajaloilla maata paskan päälle. Ongelma on se, että se viskoo sitä aina vastaikkaiseen suuntaan mihin se kattoo (takajalat,silmät=vastakkain), ja unohtaa missä kakka oli. Yleensä mäki saan osani niistä kurista.

tsipa on valkonen koira. pontus sen pentu (tsipa raiskattiin, pontus on sekarotunen) ja ulla pieni, musta, keltasilmänen ja siro, jokuihmerotu -kissa.

[Ei aihetta]Tiistai 01.04.2008 14:43

jees aprillipila. :D

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.03.2008 17:49

jee sain kesätöitä :) mutta en pääse millekkää kesän alkuleirille isoseks, vasta 4 --->

ketutus maximusKeskiviikko 12.03.2008 00:16

nyt oon oikeesti surullinen...

sen lisäks et oon ollu kipeenä ja on ollu silmätulehdus ja on vituttanu muutenki kaikki, ni tänään kärähti koneesta C -asema.

Meni n. 6000 biisiä, kaikki mun koulujutut, kaikki SLL:n jutut, kaikki mun omat kirjotukset ja kaikkkki kuvat. Niitäki on tosiaan ala-asteesta asti keräilty, kaikilta hauskoilta reissuilta ja tapahtumilta. Rippikuvat ja etelän matkakuvat, vesssssan pöntöstä alas.

Ja ne kirjotukset. siä oli sanotuksista runoihin ja sit pelkkiä mietelmiä ja ns. päiväkirjoja ja siis kaikkee. Sit siä oli iltahartaudet mitkä oon pitäny ja siis ihan kaikki.

itkettää

ensimmäinen koulukäyntimmeKeskiviikko 05.03.2008 01:17

Tarkoitus oli mennä hervannan lukioon pitään pieni infotilaisuus SLL:n toiminnasta.

Senjan kaa ajateltii lähtee ajoissa matkaan, pirkkalasta 8.37, tilaisuus alko 11.00.
Nooo, ihan hyvä vaan. Nimittäin jäätiin bussista pois vähän liian aikasin ja käveltiin joku viis kilsaa hirveessä lumipyryssä et löydettiin sinne koululle.

Sitten mentiin ettiin reksi, joka järkytty meidän nuoresta iästä.

Sitten mentiin palaveeraan niiden opk:n kaa, ja pädettii ihan ketusti :D tässä vaiheessa sitten maskottimme, mangotouch , tuli paikalle.. näyttävästi, dramaattisesti, myöhässä. :D

sit pidettii meidän esitys, mikä meni ihan mukavasti :D saatiin ainakin kolme ihmistä mukaan, jotka varmasti on messissä sen vaikuttamisen ja edunvalvonnan takia :D

Sitte mentiin reksin puheille, joka avautu niiden koulun oppilaista, maineesta ja opettajista meille varmaan tunnin. En kerro muutaku, et se on poikapainotteinen koulu, ja ne pojat kuulemma pelkää tyttöjä ja on hyviä matikassa<3

mutta, anni-senja-meisseli, toimii!