IRC-Galleria

memorybird

memorybird

Been there,done that-still want more!!!

perjantaiPerjantai 29.09.2006 12:10

Ja töissä sain kysymyksen miksi olen niin businesswoman kun aamulla tulin <virne>

Viikonlopun vieto, tjaa..

No plans oikeasti, paitsi valmistutua tulevan viikon urakkaan... Rauma, Alajärvi ja Oulu ja autolla kaikkiin + täydet työpäivät. <totinen> Noh, nyt näin. Onneksi seuraavaa viikko sitten on rauhallisempi, lyhkäsempi työmatkoja vain.

Eteinen on vielä puolvalmis, pakklattu on joten ainakin hionta ja tapetointi odottaa. Pitäis vain sitten päättää ratkaisut. En ole vielä sitä täydellistä löytänyt, ja kun ei kelpaa mitään valmis ratkaisu ikinä minulle <viittaus>

No, back to work

LördagfiilisLauantai 23.09.2006 19:13

Kom ändå fram till att jag i grund och botten är lycklig

Tänk att ha en dag när jag fritt kan bestämma över min tid!! Det som jag saknade under så många år... Känns otroligt bra. Min dag - bara min!!

Har inte ännu bestämt vad jag ska göra i kväll... Fara till villan, sitta framför brasan, gå i bastu, vara i tysthet ensam.. Eller fara på bio.. Eller ta en "baanantai" med timmar på dansgolvet... Eller vara hemma, gå i badet, busa med marsvinen och dricka te...

Tänk vilken LYX att ha valmöjligheter!


Virre och Ärre tycker också att i dag är en bra dag, de ligger tätt ihop bredvind varandra under soffan - de som alltid bråkat förut! &lt;tuuletus&gt; Näns inte ens flytta dem till buren..

mikä päivä!!Maanantai 18.09.2006 23:56

Todettiin kaverin kanssa että tämä on ihan paska paska paska päivä!!

Kiusaamista ja suhteiden päättymistä. Sakkoja ja lääkärinkuluja. Huonoja uutisia ja känkkäränkkälapsia. Ja muuten vain paska.

Ja nyt tekisi mieli YHDEN lasillinen hyvää whiskyä tai konjakkia - mutta ei oo alkoholia tippaakaan kotona. Siis ei mitään. Ei prosentejä prosentejä.

Förbenat oxå vilken dag!!

aamukahviaSunnuntai 10.09.2006 18:54

Mugg på mugg
doftande, gott kaffe
morgonkaffe
tillsammans
Orden fyller köket
våra ord
och doften av kaffe

Vår andra morgon
tillsammans
ett år sen senast
men på samma sätt
ord och kaffe
mugg på mugg

Svårt att bryta upp
Lisää kahvia?
-kyllä kiitos!

Playing right now.. Maanantai 04.09.2006 18:47

"And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am "

Ajan kuluttamista.. Sunnuntai 27.08.2006 17:29

Sunnuntai - enkä saa mitään aikaiseksi, kulutan aikaa vain.
Runt, o runt, o runt o runt igen..

Huomenna Kuopioon, tai Juankoskelle jos ihan tarkkoja ollaan. Pitäisi pakata jotain mukaan, mutta ei oikein tee mieli. Ja päättää mikä kirja/mitkät kirjat poltan levyille ja otan mukaan matkaevääksi. Harmi kun mun MP3 soitin vielä on jossakin muualla kuin minulla. Menee cd-levyjä niin paljon kun polttaa jokainen normaalina levynä. Tai, hmm, en oo tsekannut joko firman autossa olisi mp3-yhteensopiva soitin... Mutta tuskin.

Kameran akku kannattaa myös pistää lataukseen, harmitti niin kun perjantaiyöllä ei ollut kamera mukaan. Ajoin Kyrönjoen viereen ja oli aivan ihana kun sumu nousi ja aurinko oli nousemassa.. Hmm, joten ehkä sitä voisi sanoa lauantaiaamuksi, eikä perjantai yöksi &lt;virne&gt;

Mulla on todella levottomat jalat tänään. Ja tiedän että helpottuu vasta huomenna. Toivottavasti ainakin. Osittain... &lt;ihme&gt;


Ja muuten, niin kauan kun muistan -- Onnea uudelle prinsessalle J-iskä !! &lt;tuuletus&gt;


marsujaTorstai 24.08.2006 10:48

tänään FST:llä klo 17.45 Uppåner o hitådit- ohjelmassa.. Yle 1.

Ne jotka tietävät mistä puhun, tietävät &lt;virne&gt;

vituttaa kun vituttaa voiSunnuntai 20.08.2006 15:31


KAIKKI puhelinnumerot veke. Joka ikinen. Parisataa numeroa. Perheelle, ystäville, kaverille, tuttaville, asiakkaille, "hyödyllisiä ihmisiä", työkaverit, entiset työkaverit, viinikerhon jäsenet jne jne.

Tietystä syystä oli puhelimen muisti ollut käytössä, eikä sim-kortin.

V*TTU, S**T*NA, PER**LE!!!!!!!!!!!!!!!!½

Arvaa kuinka kauan kestää ennen ku olen saanut noita kasattua taas.. Osa on salaisia numeroita että en tie kuinka saan niitä selville enää.

Ystävät rakkaat, voisitteko pliiiiis lähettää mulle viestin että saan teidän numero uudestaan..

GrrrRRRrrrrRRRRRRRRrrrrrr.....

nokian kestävyys... Lauantai 19.08.2006 14:01

hmm, kestääköhän nokialainen olutuintia?...
Joku ääliö oli fixu eilen, ja varmasti oli sen mielestä tosi hauskaa tehdä tämä. GrRRr.

Tanssilattialla olin ja mun viereen latialla oli laukkuni, kamerani ja kännykkäni laukun päälle. Lisäksi oli vielä olut-tuoppi tavaroiden viereen. Yhtäkkiä huomasin että joku idiootti oli pistänyt kännykkäni tuoppiin uimaan! Prkele! En voi muuta sanoa!

Arvaa vituttaako? Ei oo ihan edullisin malli, ja alle puoli vuotta vanha.

Eilen...Tiistai 08.08.2006 12:00

Eilen oli ihan uskomaton päivä. Yöllä pystyin vain ajatella että onneksi tämä päivä ei voi tulla samanlainen...

Victor oli yötä kotona, ensimmäinen viikon aikana. Kävin monta kertaa katsomassa hänet kun hän rauhassa nukkui.. Ihana poikani. Eilen oli taas yksi niistä hetkistä kun olen iloinen ja onnellinen siitä, minkälaista suhdetta on V:n isälle. Hän oli käymässä pari tuntia, syötiin lasagnea yhdessä ja juteltiin niiden matkasta. "Onnellinen ero” on kyllä olemassa. I have proof. Että voi jäädä ystävinä ja tehdä kaikkea pojan edestä. Ei tarvitse riidellä ja taistella. Vaikka on monta, monta, monta, monta vuotta yhdessä takana.

Aina pitäisi löytää ne ilonpuolet. Eilen oli just toi. Ja sitten yksi puolin tunnin tapaaminen iltapäivällä. Kun sain kunnon halin &lt;hymy&gt;