IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

Blogimerkintä

« Uudempi -

[Ei aihetta]Tiistai 12.02.2008 19:47

Siis eilinen neuvola meni tosi hyvin eikä imetyksestäkään tullut noottia. Raksu sanoikin että hoitaja oli taas kuin eri ihminen.. Kotona oleminen alkaa saada omaa rytmiään ja äiti pääsee päikkäreile näin alkuillasta niin jaksaa taas nousta yöllä. Raksu hoiti tänään aamusyötön ja sain nukkua pari tuntia pidempään. Menimme viereiseen leikkipuistoon imetystukiryhmään joka oli oikein positiivinen kokemus. Paikalla ei tosin ollut muita ryhmäläisiä, kaksi vetäjää ja me.. Muuten puisto oli täynnä ihmisiä ja kaikki olivat tosi mukavia ja ystävällisiä, ehkä uskaltaudun Pullan kasvaessa sinne muutenkin.
Ryhmän jälkeen oli tarkoitus mennä itikseen kahville kaverin kanssa joka olikin flunssassa joten tultiin kotiin harjoittelemaan sitä imetystä ja valmistelemaan lassea ruoaksi.
Lauantaina olen kutsunut kaverit alunperinkin suunniteltuihin babyshower-kutsuihin mutta jostain syystä vain yksi kummi, sisko ja äiti ovat tulossa (toistaiseksi). KOhta pitäisi päikkäreiden lisäksi raahautua suihkuun, meiltä menee vesi poikki klo 21-04. Yösyöttöjä varten kaivamme ruokatermarit (vastikkeen lämmitykseen) ja täytämme vesipullot (loputtomaan janooni) sekä toivomme ettei tule kakkapyllyn pesuja ainakaan montaa...
Pikkupojat ovat edelleen aika poikki kun täytyy vahtia vauvaa koko ajan. Reppikset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.