IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

Perhehuoneessa Maanantai 28.01.2008 18:28

Saimme eilen puoli kahdentoista aikaan Pullan kanssamme osastolle ja muutin vauvattomasta huoneesta kahden hengen huoneeseen ja valmistauduimme normaaliin osaston arkeen. Olimme ehtineet olla huoneessa ehkä kolme tuntia kun saimme kuulla että saamme kuitenkin perhehuoneen (tutkimushuone josta tehty perhehuone), perhe jonka oli tarkoitus yöpyä vielä lähtikin kotiin. Muutimme jälleen Pullan syödessä ensimmäisiä aterioitaan oman äidin rintamaitoa. Teki jonkin verran kipeää noin aluksi kun maito oli ehtinyt pakkautumaan.. Itse en myöskään koe kolmen kuppikoon muutosta kovinkaan viehättävänä, olo on enempi kuin kävelevällä meijerillä. Myös yöllä kun oli pakko mennä pumppaamaan. Toissapäivänä pyydystin yksittäisiä pisaroita ruiskuun koska mitään muuta en voinut tehdä. Nyt tulee sitten oikeasti maitoa... Yö meni aika pienillä unilla, ensi yönä ei ehkä herätä enää ihan joka inahdukseen.
Pulla voi pirteästi ja syö kuin pieni päästäinen, imee rintaa, syö pumppaamaani sekä luovutettua äidinmaitoa parin-kolmen tunnin välein n 35ml kerralla. Tänään otettiin aamulla bilirubiiniarvo joka oli 205 tämänikäisen lapsen raja-arvon ollessa 220. Nyt kaverilla on henkilökohtainen solarium täällä huoneessa ainakin tuonne huomisaamu klo 10. Ei taida paljon huoli miestä painaa, nukkuu tyytyväisenä lämpimän lampun alla. Paino oli kääntynyt jo nousuun mutta ei vielä ollut saavuttanut syntymäpainoa.
Raksu kävi tänään aamulla hoitamassa pari asiaa ja ostamassa Pullalle muutamia 50cm vaatteita kun oltiin tosiaan varauduttu siihen ainakin 4kg vauvaan. Varmaan Pulla olisi sinne yltänytkin jos olisi pysynyt kyydissä.
Raksu lähti käymään nyt suihkussa varsinaisella perheosastolla ja hetken kuluttua täällä alkaa päivällisaika. Oleme syöneet tänään huoneessa koska on kivampi syödä yhdessä kuin erikseen toisen vahtiessa vauvaa lampun alla. Ja sitten menen taas pumpulle...
Pikkupojat vaihtoivat taas eilen asemapaikkaa, olivat kuulemma aika poikki... Ikävä alkaa kalvaa, olen nähnyt pojat viimeksi puolitoista viikkoa sitten. Hyvä niillä on olla kaikissa hoitopaikoissa mutta silti kun ei pysty selittämään mitenkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.