IRC-Galleria

True story about Mirri.Torstai 21.09.2006 00:11

Olipa kerran hieman ..tai no, mitä sitä valehtelemaankaan..suoraan sanottuna Hullu punapäinen lapsi, jota villitsi mielenvikaisuus.

Eräänä päivänä Hullu lapsi päätti mennä pomppimaan teletappimaahan, mistä ei kuitenkaan seurannut hyvää. Hullu lapsi murisi jokaiselle vastaantulijalle ja Hipsu ja Laalaa saivat tarpeekseen ja vetivät Hullua kuonoon. Tiivitaavi oli sen verran viisas, että tajusi soittaa valkotakkiset miekkoset (jotka paljastuivat loppujen lopuksi miehiksi, joilla oli korkokengät ja käsilaukut) hakemaan Hullua. Valkotakkiset tainnuttivat Hullun käsilaukulla ja veivät hänet vaaleanpunaisella Barbi-autolla Hesperiaan.

Hullulla todettiin vesikauhu ja hänet heitettiin pyöreään ja pehmeään huoneeseen. Hullulle annettiin kaksi punaista pilleriä, minkä piti rauhoittaa Hullun mieltä, mutta pahaksi onnekseen valkotakkiset huomasivat niillä olevan päinvastaisia vaikutuksia.

Pian Hullu ei enää jaksanut kuolata vihreää smägmää ja päätti tappaa itsenä puremalla kielensä irti ja tukehduttaa itsensä hoitsun kaapuun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.