IRC-Galleria

SAUNA MISSÄ EI OLE KATTOA 2009Keskiviikko 10.06.2009 14:59

Perjantaiaamuna lastattiin auto ja päästiin lähtemään kohti Tamperetta siinä 10 aikaa. Muutamia tunteja myöhemmin oltiinkin jo Härmälässä täyttelemässä lappuja ja lunastamassa mökkien avaimia.
Mökkiin päästyämme alkoikin sitten vaatteiden vaihto ja dokaaminen.
Tovin kuluttua kuitenkin tilattiin taksi ja lähdettiin kohti Eteläpuistoa.
"Hetken" jonotuksen jälkeen menimme katsomaan Amorphista, olutteltasta käsin ;) (Kallista, olut 6€) Amorphiksen jälkeen tsekattiin osittain 45 Degree Woman ja Soilwork, mutta muuten keskityttiin Viikatteen keikkaan. Kun Viikate alotti, porukka sekosi totaalisesti. (Enkä yhtään epäile, sillä Viikatteen keikka oli ehdottomati paras!)
Keikoittelun jälkeen lähdettiin tutustumaan Tampereen ilta/yöelämään vaatteet märkänä (tosiaan, vettä sato kun Esterin perseestä koko perjantain) ja löydettiin semmonen kiva paikka ku Vanha Monttu ja istuttiin sitte siellä. (Iso III-olut, 3.4€) Siellä oli semmonen kiva vanha jukeboksi mistä sai laitettuu 2€:lla neljä biisiä :) (Volbeat-painotteinen ilta) Jouduttiin Jonden kanssa feidaamaan muut ku oli pakko päästä nukkumaan. Käytiin matkan varrella Mäkkärissä ja JUUSTO 1€!!


Lauantaina sitte aloteltiin aikasin ja mentiin kattomaan Sparzanzaa. Keikka oli hyvä ja musiikki kolahti jonkin verran korvaan :) Sen jälkeen kun ei mitään erityistä ollu, ni lähdettiin käymään syömässä Haraldissa (huippurafla, safka hyvää, sisustus magee), jonka jälkeen palattiin takaisin festarialueelle tsekkaamaan Hammerfallia, Finntrollia ja hetki Mötleytä. Kaikkia rupesi janottamaan ja päätetiiin lähteä baariin. Ensin pysähdyttiin Paappaan, missä oli ikäraja 22 mutta päästiin neuvottelemalla sisään (eikä kysyny papereita sen jälkeen keneltäkään), vaikka poistuttiin melkein samantien meiningin vuoksi. Juotuamme yhdet lähettiin ettimään broidille tanssilattiaa ja se löytyikin pienen etsinnän tuloksena, Groove Bar & Cellar <nam> Mukava mesta, häppärit puoleenyöhön ja drinkitki suht halpoja (4€) ja TANSSILATTIA. Broidi pääs näyttämään mooovinsa ja kepakko kalpeni ne nähdessään.(Koska se ei ite osannu tanssia niin hyvin) Lähettiin siinä häppäreitten jälkee takas Härmälään ja pian sen jälkeen (muutamien oluiden jälkeen) nukkumaan.


Sunnuntaina alotettiiin aamu grillaamalla, saunomalla ja MinttuBLACKillä :) Kuosi rupes olemaan hyvä Kamelotin keikan aikana. Kamelotin hienon suorituksen jälkeen jäätiin tsekkaamaan Strato, jonka jälkeen siirryttiin anniskelemaan kaljaa (vettä) Thorin keikalle. NightDishiä ei pystyny tsekkaamaan ku pari biisiä, sillä kuosi rupes olemaan huono (mulla!!!) ja oli pakko lähteä pois, itkupotkuraivareiden saattelemana. (Jonde-parka :/) Kun porukka saatiin kasaan, haettiin Subit ja palattiin takaisin Härmälään. ZzzZZZzzZZzzz..........


Maanantaina alkoikin matka kohti Helsinkiä. Reissu oli kaikiltapuolin loistava, Tampere oli kiva paikka, dokaaminen oli kivaa, porukka huippu,
suurkiitos Laura, Sara, Ride, Tomi & Jonde <sydän>!


Maybe again next year?
<vink>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.