IRC-Galleria

alkomahoooolista..Torstai 30.11.2006 17:54

Yksi promille tarkoittaa, että yhdessä litrassa verta on gramma puhdasta alkoholia. Alkoholia on silloin yhtä paljon koko elimistössä, kuten lihaksissa ja aivoissa.
Naisissa on enemmän rasvakudosta ja vähemmän vesipitoisia kudoksia kuin miehissä. Sama määrä alkoholia aiheuttaa samanpainoisella naisella 15-20 % suuremman humalatilan kuin miehellä.

>KRAPULA<
Krapulaan ei ole parannuskeinoa. Vain aika auttaa elimistöä toipumaan myrkytystilasta. Lehdissä ja internetissä olevat "krapulalääkkeet", kuten raaka kanamnmuna ja ihmepillerit, ovat huijausta. Päänsärkyyn ja nestehukkaan voi vaikuttaa, mutta muut poppakonstit rasittavat elimistöä.

Aivosolujen sietokyky alkoholia vastaan kasvaa runsaasti juovilla. Tätä kutsutaan toleranssiksi, joka tarkoittaa sitä, että samasta määrästä alkoholia ei tule niin humalaan kuin ennen. "Hyvä viinapää" on merkki sietokyvyn kasvusta ja mahdollisesta alkoholin suurkulutuksesta, eli se on aina hälytysmerkki.

Alkoholinkäyttö yhdistyy uteliaisuuteen, seurallisuuteen, näyttämiseen, tasa-arvon korostamiseen ja aikuisuuden kaipuuseen.

>PÄIHTEIDEN VAIKUTUS AIVOIHIN<

Alttius päihteiden käyttöön -> Käytöstä tulee rituaali -> Käyttö muuttuu tavaksi -> Halu käyttää päihdettä -> Himo käyttää päihdettä -> Päihderiippuvuus -> SAIRAUS


(Dynamo)

Joten ei ku dokaamaan :'D no eiii :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.