IRC-Galleria

omistettu teille 9B<3Lauantai 02.06.2007 01:22

en tiiä miten mä tän alottaisin tai muotoilisin..Mutta kuitenki, kun mä tulin seiskalle mä ajattelin, että:"vittu! täälläks mä joudun olla??!" Mä en aavistanu sillon mitä kaikkea tulis tapahtumaan.
No, siinä alko muodostumaan hyvä luokkahenki, ja kaikki tuli toimeen toistensa kanssa.

Vuosi vierähti ja meiän luokalta ei vitsit loppunu.

Nyt, vikana vuonna sitä on alkanu oikeasti ymmärtämään, että jos yksikään teistä ei olisi ollut 9B:llä, ei olisi varmastikaan ollut yhtä kivaa yläastevuosia, kuin mitä nyt oli. Jokainen teistä on ollut ainutlaatuinen ja ihastuttava persoona ja olette periaatteessa "koonneet" palapelin kokoon. Jokainen teistä on yksi pala, mikä kuitenkin sopii muitten palojen kanssaa yhteen ja siitä muodostuu valmis palapeli.

9B on kokenu kaikkea mahollista, luokan sisäiset tappelut, yksi vastaan muu luokka, ilot, naurut ja rivoudet. (josta ollaan saatu opettajilta palautetta) Nyt kuitenki ku on huomenna se päivä, jolloin me saadaan päättötodistukset ja juhla on ohi, niin vakuutan teille arvoisat luokkatoverini, että minun tulee ikävä teitä<3 Opin elämään teidän kanssanne, kasvoin teidän kanssanne ja tavallaan kasvettiin yhteen.
Vieläkin on vaikea uskoa todeksi, että kohta tää on oikeastikin loppu. Aika on menny liian nopeesti.

Rakastan teitä ihmiset<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.