IRC-Galleria

milagro_

milagro_

Everybody needs love

Blogi

- Vanhemmat »

Smiuden haaste 2Perjantai 11.08.2006 15:57

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. En tiiä kuinka omituinen tämä on, mut puhelen itsekseni.
2. Tää on rankka: musta on kiva näperrellä varpaitani (varsinkin saunassa) Noloa :o...
3. Vedän usein ihan ihmeellisiä ilmeitä peilin eessä ;) Ja sit nauran itselleni :D
4. Ajattelen aina välillä et vähän olis siistiä ajaa veteen autolla (tietty silleen, että pääsisin sieltä sit pois sukellettua ja vesi olis lämmintä ;))
5. Ja varmaan viides on että uskon Jeesukseen Kristukseen ja Raamattuun :D Sehän on usein hullutus maailman silmissä... Ja kuitenkin se paras juttu!:D (vaik usko ei kyl ole oikeestaan tapa/piirre, vaan Jumalan antama suuri lahja,jonka Hän tahtoo antaa jokaiselle!)

Haastan:
__vanilla___
vianra
hanska
ninnns-
Tuizku_

Smiuden haastePerjantai 11.08.2006 14:05

Tämän jutun tarkoitus on osata kirjoittaa silmät kiinni. Joten ÄLÄ HUIJAA!! Sinun pitää kirjoittaa se lause mikä on ekana tuossa, mutta silmät kiinni! Haasta sen jälkeen 3 kaverisia. Kopioi tämä omaan kansioosi!

Sä oot kaunis: sä oot kaunis
Näytät aivan apinalta, kuten siskosikin: näytät aivan apinalta kuten siskosikin
Oon rakastunut suhun ihan kybäll: oon rakastunt suhun ihan kyväll
Anna ruokaa, mulla on nälkä: anna ruokaa, mulla on nälkä
Pissiksiä ei tueta: pissiksiä ei tueta
Mä kutsun sut mun synttäreille: mä kutsun sut mun synttäreille

Haastan:
__vanilla___
vianra
hanska
ninnns-
Tuizku_

[Ei aihetta]Tiistai 01.08.2006 21:31

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.

JuupsLauantai 15.04.2006 20:17

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

Heipsun keiksun!!!!! :DTorstai 13.04.2006 20:01

Hihhulihei, tässä kohta puoliin lähdössä Kurikkaan :) Pitäis pakata, hohhoijaa! Mut kiva vähän päästä reissun päälle... Ja nähdä immeisii... Juupa juu semmoista. Ihanaa kun vähän pitempi loma nyt... Ja senkin jälkeen vain 25 päivää koulua :D Ja eessä oma kämppä ja kesäloma <3

Vianralta saatu haaste..Sunnuntai 26.02.2006 16:40

ENSIMMÄINEN...
1. paras ystävä: Elisa
2. suudelma: joskus tuiskula-aikoina, yök :(
3. lemmikki: pauli-hamsteri
4. rakkaus: varmaan äiti tai isi :)
5. harrastus: enpä tiiä...

KOSKA VIIMEKSI...
1. Poltit tupakan: öö.. yli vuosi sitten
2. Joit alkoholia: yli vuosi sitten
3. Ajoit autolla: joskus kokeillut
4. Soitit: Äsken
5. Nauroit: nyt
6. Kuuntelit musiikkia: eilen

OLETKO KOSKAAN...
1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi? en
2. ollut pidätettynä? en
3. uinut alastomana? joo
4. ollut TV:ssä? en
5. Harkinnut itsemurhaa? joo...
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä? joo!
7. Pelännyt? joo...

TÄLLÄ HETKELLÄ...
1. Mitä uraa harkitset? laboratorio-ala
2. paras ystäväsi? enpä osaa sanoa
3. sinulla on päälläsi? farkut, t-paita ja villasukat

5 ASIAA JOTKA OLET TEHNYT TÄNÄÄN...
1.syönyt
2.juonut kahvia
3.rukoillut
4.soittanut puhelimella
5.nauranut

Haastan:
^TTT^
smiude
Tuizku_

Haaste1 Tiistai 21.02.2006 13:44

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

1. Kännykkä
2. Huulirasva
3. Tietokone
4. Uninalle tai -koira
5. Cd-soitin

Haasteen saavat:
__vanilla___
Smiude
hanska
vianra
^TTT^

Zzzzzzzzzz........Sunnuntai 27.11.2005 03:36

Melkein unessa mutta silti pakko kirjoittaa... mullaku on tällainen jonkin asteinen kirjoitusriippuvuus... Heh ;) Onneksi se ei ole välttämättä niin paha juttu...
Tänään päivä mennyt Taru Sormusten Herraa pelatessa ja ihmetellessä tätä elämää ja kaikkee... Oikeestaan on aika ihanaa saada elää... Ja opetella tuntemaan Jumalaa ja Hänen rakkauttaan... <3
Höh... ei mua enää nukuta yhtään... tainnut unohtaa nukkumatti käydä meillä... Hetkinen... Vai oliko se sittenkin vain satua se juttu nukkumatista ja unihiekasta?
Voi tauti... taitaa kuitenkin olla hiukan väsynyt kun teksti on tällaista... Pakko myöntää... Ehkä lähden kohta oman sängyn suuntaan, rötkähdän siihen ja alan vetää hirsiä... Good night and sweet dreams!
- Vanhemmat »