IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

zzzPerjantai 19.05.2006 21:25

Taas väsymys-päivä. Nukuttaa kamalasti. Mutta nyt on jo sentään normaali-olo. Voi hitto että oli kauhiat kolme päivää. Alkaa tuo Turun sairaalan ensiapu olla turhan tuttu paikka.

Päätin taas lopettaa tupakoinnin. Poltan tuon askin loppuun ja sitten lopetan! Tai ainakin yritän tositositosi kovasti. Säästyy rahaakin.

Pipsan fleksi otti ja hajosi. Onneksi ei sentään kesken lenkin vaan juuri kun tultiin sisälle. Käväisin vapaa valinnassa ostamassa uuden hihnan, sellasen 2metrisen saksanpaimenkoiran kokoiselle tarkoitetun. Luulisi ainakin kestävän :D Pipsa kun on sellanen veturi.

Löysin netistä aivan ilmoituksen aivan ihanasta kämpästä hirvensalossa. Pyysin esittely-aikaa. Jos sen asunnon saisin niin pyörtyisin onnesta. Pitäkää kaikki peukkuja että saan sen! Tahdon pois täältä saakelin slummista. Ja hirvensalo on kiva paikka. Se on melkeen äitin ja Ronjan naapurissa. Pipsakin saisi koirakaverinsa takaisin.

Löin äsken pääni kun rymysin pöydän alla kiristämässä ruuveja. Sattuu! Saan varmaan hillittömän patin takaraivoon. Pipsa auttoi ruuvaamisessa ja löi myöskin päänsä. Koira-parka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.