IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

väsymysTiistai 03.01.2006 12:34

Unettaa.. Nukuin huonosti sen säälittävän pätkän minkä nukuin. Rintakehään koskee ihan pirusti. sattuneesta syystä.. Ottaa päähän kun en pysty Pipsan kanssa kunnolle riehumaan. Onneksi äiti lupasi tänään tuoda Maisan leikkimään Iipun kanssa<3

Sain Lukasta tänään uusia kuvia, mutta tää ääliö kirjaston-kone ei anna kasoa niitä. Joudunpa siis odottamaan miljoona vuotta että pääsen äitin luo koneelle. Oli kyllä ihana kuulla Lukan kuulumisia. Neiti on hyvinvoiva ja onnellinen.

Mä olen taas kyllästynyt pohtimaan asioita joille en voi mitään. Mä tiedän että eräs tyyppi valehtelee mulle jatkuvasti. Mutta en jaksa enää stressata siitä. Oma ongelmansa. Mä en oikeesti enää jaksa.

Mun tekisi mieli leikata tukka lyhyeksi. Aina kun mulla on tällanen kunnon depis-kausi niin tahdon saksia tukkaani. Yritän kuitenkin olla tekemättä mitään kun myöhemmin kaduttais aika perkeleesti.

Ois jo 13.pvä... Poikani tulisi kotia<33 Toivottavasti mun murtuma paranee ainakin melkein kokonaan siihen mennessä.. Muuten voipi olla että olen vähän kusessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.