IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

jaahas..Lauantai 07.01.2006 12:17

On ihan krapula-olo vaikken eilen kyllä juonut. Nukuin tosi huonosti, näin painajaista murhaajista ja käärmeestä. Se käärme oli puukyy, sellanen vihreä, enkä mä tiedä onko ne oikeasti myrkyllisiä mutta mun unessa se oli ja se kiemurteli vapaana mun asunnossa o.O Mä en ole ikinä pelännyt käärmeitä mut nyt olen jostain syystä alkanut nähdä käärme-painajaisia.. Ja siinä oli ihan sairaita murhaajia jotka oli vielä sellasia ihmisiä jotka oikeasti tunnen. Se oli pelottavaa. Sitten Henni onneksi tuli ja listi sen käärmeen. Ja Henni oli presidentti-ehdokas siinä unessa xD

Mä olen ihan sekaisin. Ja rintalastaan sattuu edelleen vaikka onneksi se on alkanut parantua. Nyt pystyy jo puhumaan ja hengittämään ilman kamalaa tuskaa. Eilen pääsi kyllä kunnon ärräpäät kun Pipsa loikkasi mun rintakehän päälle. Eihän se ressukka voinut tietää että muhun sattuu. Pesin tukkani eilen fairylla, älkää kysykö miksi.

Pipsa kiukutteli eilen koko illan, en tiedä mikä sitä riivasi. Kauhea valitus ja ininä joka asiasta. Sitten se ihan piruuttaan teki kaikkea kiellettyä ja kun kielsin niin kauhia ulina ja narina alkoi. Ei meinannut nukkumaankaan asettua. Ja aamulla se herätti mut seitsemältä lämäsemällä tassulla naamaan. Sitten kun se oli saanut mut hereille, se meni itse nukkumaan. Jee..

Mä olen vihainen yhdelle tyypille. Taas kerran. Aina se onnistuu satuttamaan. On se niin vitun vaikea puhua suoraan ja TOTTA! Ja mulla on ikävä Henniä ja vituttaa kun en tiedä milloin pääsen taas Nokialla käymään.

Haluan muuttaa Naantaliin, Lappeenrantaan tai Rovaniemelle. Tai kuuhun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.