IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Lauantai 14.04.2007 23:00

Tylsä päivä. Vaan oli kiva kun oli hyvä ilma, Pipsakin suostui ulkoilemaan. Oispa kesä tämmönen kokonaan niinku tää päivä oli: Lämmin, muttei liian kuuma, kuivaa, ei yhtään ötötköitä. Ötökät on varmaan inhottavinta kesässä. Kävin juuri saunassa. Väsyttää. Telkusta ei taida tulla mitään.. Ehkäpä voisin lukea tai jotain.

Tein tyhmiä testejä tyhmillä sivuilla (http://www.missmix.fi/testit/ ):

MINÄKÖ NEGATIIVINEN?
Jalkasi ovat tukevasti maassa ja olet suhteellisen realistinen. Silloin tällöin saatat vaipua turhaan pessimismiin, mutta se on onneksi vain kausiluontoista. Tavallisesti näet kuitenkin kaikessa hyvää. Positiivisuutesi riippuu pitkälle ympäristön käyttäytymisestä. Jos jaksaisit hymyillä kaiken maailman huonosti käyttäytyville nirppanokille, olisit jo tavaratalossa myyjänä ja tekisit sitä rahasta.

MINÄKÖ RIIDANHAASTAJA?
Suhtautumisesi riitelyyn on sangen normaali. Et riitele mielelläsi, mutta et myöskään anna muiden talloa varpaillesi tuosta vaan. Sinulla on oikeus mielipiteisiisi ja jos niiden esiintuominen aiheuttaa riidan, se täytyy sitten käydä läpi. Olet myös valmis tarvittaessa antamaan periksi ja etsimään kompromisseja. Riidellessä pyrit pysymään asiassa, vaikka joskus saatat lipsua haukkumaan kaverisi kenkiä. Siihen me sorrumme kaikki joskus, mutta sinä osaat myös pyytää ja antaa anteeksi.

OLETKO SUVAITSEVAINEN?
Suhtautumisesi erilaisiin ihmisiin ja asioihin on sangen normaalilla tasolla. Olet suvaitsevainen, mutta aivan kaikkea et sinäkään niele. Tärkeää on kuitenkin, että et tuomitse ketään suoralta kädeltä ja olet valmis kuuntelemaan ja keskustelemaan asioista. Pystyt ottamaan ihmisen omana itsenään, etkä anna rodun, seksuaalisen suuntautumisen tai fyysisen poikkeavuuden vaikuttaa siihen, miten häntä kohtelet. Tarvittaessa pystyt kuitenkin ottamaan huomioon myös toisen ihmisen erilaisuuden, kuten kulttuuritaustan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.