IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Torstai 19.04.2007 01:11

Perkeleen pumppu, mie revin sen kohta omakätisesti rinnasta niin päästään tästäkin vaivasta. Ahdistaa ja koskee!! Haluaisin mennä jo nukkumaan (tai siis "nukkumaan" kun en mie unta saa) mutta nyt on vielä liian aikaista Pipsan iltalenkille.

Muuten, suosittelen ehdottomasti lukemaan kirjan nimeltä Eläinystävällisen kuluttajan opas (Animalia). Jos en ois jo kasvissyöjä niin ton lukemisen jälkeen oisin ruvennut. Ja taas inhoan ihmisiä enemmän, en tiennyt että voisin enää enempää ihmiskuntaa halveksia. Mutta näköjään voin. Eläinparat.. Mitä kaikkea ne viattomat joutuu kestämään ihmisten takia..

Miun oma säämiskä on pienenä rullana tuolla miun tyynyllä. Se tuoksuu tassulta ja uniselta koiralapselta<3 Aina kun lukee jotain tommosta niin kuin ylhäällä mainittu tai näkee telkusta jotain sen tyylistä kuin Nuoret eläinlääkärit jossa hoidetaan kaltoinkohdeltuja ja loukkaantuneita eläimiä niin on pakko mennä ja ottaa oma kullannuppu syliin ja rutistaa lujaa. Miun pikkuinen tassuterapeutti<3 Ikinä en päästä irti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.