IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.05.2007 16:36

Oli muuten ihan paras alku päivälle katsoa alkuperäisiä Prätkähiiriä<3 Hitto kun ne sais kaikki dvd:llä oikeilla äänillä, ne kun on joku idiootti dubannu uudestaan dvd:ille perkele. Ehkäpä vois nauhotella nuo telkusta vhs:lle ja kattoa sitten nauhan puhki. Hihii, nostalgiaa. Osasin joskus imitoida Nuikkia :'D Halusin pienenä olla prätkähiiri.

Migreeni meinaa iskeä uudelleen. Ei ole ollenkaan kivaa :( Ja vielä kun on tämmönen kuuma aurinkoinen ilma niin se vaan pahentaa asiaa. Eilen oli ihanan viileää ulkona. Tiistaina pitäs sataa oikein kunnolla. Mukavaa. Tykkään kaatosateista jos ei tarttee mennä mihinkään mikä vaatii ulkona liikkumista. Tosin sateessa seisominen/kävely on muuten vaan kyllä kivaa. Olipas epäselvästi sanottu, en jaksa yrittää selittää.

Nyppii, kamerasta loppui patterit ja saan vasta tiistaina tai keskiviikkona uusia. Kaikista vittumaisinta on että hiirestä loppuu myös kohta patterit, sitten joudun olemaan ilman konetta siihen saakka että saan niitä paristoja. Perkules.

Siivosin eilen Siiselin häkin ja mini-ötökkä järkyttyi syvästi kun siirsin sen häkistä pois. Se on niin vanha että pelkään koko ajan että se saa sydärin.. Miun pieni kiukku-pallo<3 Annoin sille uutta vessanpaperia ja se vuorasi pesäänsä uudella paperilla ihan tohkeissaan. Se on niin soma kun se silppuaa sitä paperia hullunkiilto silmissään :D

Mitähän sitä tekisi.. Tylsää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.