IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Tiistai 22.05.2007 01:24

Olipas mukava päivä. Oltiin kuusi tuntia Pipsan kanssa äitin luona. Käytiin pitkällä lenkillä ja iipulla oli tosi kivaa<3 Maisakin innostu Pipsan kanssa leikkimään. Kalle-parka kun se on semmonen tyypillinen mies eikä osaa leikkiä, yrittää vaan nylkyttää. Joutui koko ajan sitä kieltämään kun meinas noilla nartuilla mennä hermot siihen. Ja nyt on iipukka ihan väsynyt. Ulkona alkoi just sataa, ehdittiin alta pois :D

Huomenna pitäs jaksaa lähteä keskustaan. Pitää hakea Vapaa Valinnasta pattereita. Ja Pipsalle 7,5kg säkki Luppaa. Annoin juuri vanhasta säkistä viimeiset pavut. Vaan ei tuo jaksanut edes syömään mennä. Kaatui suoraan petiin. Olikohan jotain muuta mitä pitäs ostaa.. En muista.

Nähtiin muuten lenkillä maailman suloisin (tai no, Samin jälkeen suloisin) chihuahua. Se oli 6kk vanha narttu ja niin pieni ja siro. Tosi sosiaalinen kullanmuru<3 Teki mieli pistää taskuun. Sami oli tosi reipas, yleensä se pelkää muita koiria, nyt oli niin rohkeana tutustumassa tähän Lilliin. Harmi kun ei ollu kameraa mukana.

Hitto mie tartteisin yhteen työhön yhteen ainoaan kohtaan kaksi tosi tosi ohutta sukkapuikkoa mutta ei ole. Ja äitilläkään ei ole. Eikä oikein viittis yhden asian takia niitä ostaa kun en tule niillä koskaan enää mitään tekemään. No jos vilkasis huomenna niitä kun sinne Vapaa Valintaan menen. Jos muistan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.