IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

:DTorstai 09.03.2006 20:40

Nyt on taas vauhti päällä. Olen touhunnut koko päivän. Ja pitäs vielä tyhjentää toi yks paikka kun huomenna se perkeleen huoltomies tulee sörkkimään tota antennipistoketta. Mä todella toivon ettei se sotke sitä niin et telkku ja videot menee sekasin..

Kävin postissa viemässä kaikenlaista hässäkkää sinne. Ja nyt pitäis lähteä uudestaan kun unohdin miljoona asiaa, yllätys yllätys. Tosta Pipsan paidasta tulee kyllä niin uniikki ettei mitään rajaa. Toivottavasti Iippua ei kauheesti nolota kulkea se päällä.

Aijoo tähän väliin Samille tiedoks et jos eksyt vielä tätä lukemaan niin laita mulle mailia kun kadotin sun osoitteen ja mulla on saldo kiinni sen typerän tietokone-jupakan takia. Ja ei tän kyllä tietoisesti ole tarkoitus olla hauskaa, mutta kieltämättä mulle tuppaa sattumaan kaikkea huvittavaa :D

Rupesin katsomaan BB-dvd:tä ja nyppii kun siinä on niin vähän kaikkea ja parhaat jutut jätetty pois. Hitto vois tulla myyntiin dvd-boksi missä ois KAIKKI! t. bb-addikti xD

Mun pesukone kuulostaa siltä että se tulee kohta seinästä läpi. On taas ollut pyykinpesu-maraton käynnissä. Sain tänään kaksi ihanaa puseroa postissa, turkoosin neule-systeemin ja korsettiwannabe-farkkutopin. Hitsit mä haluan mentalwearista sen "aaltoja vittu"-paidan!! Itseasiassa haluan melkein kaikki paidat sieltä x)

Pipsa nukkuu. Kunhan se herää niin voitas lähteä Vaalan pellolle kirmaamaan. Hihii tuli taas flash bäkki kesään joskus vuosia sitten kun silloisen rakkaimman ystäväni kanssa kirmattiin alasti heinäpellolla :D Hauskaa oli. Varsinkin jälkeenpäin kun saatiin kuulla että meillä oli yleisöä (joiden oltiin luultu olevan heinätöissä toisella pellolla). Ja nyt tuli samantien mieleen lisää hauskoja maatilatarinoita. Korvessa asumisessa on se hyvä puoli ettei tarttee pahemmin pitää vaatteita päällä x'D menehdyn.

Sain tänään uuden Manson-cd:n kokoelmiini. Naapurit kai kohta kilahtavat kun huudatan täysillä. Ja tähän se hymiö millä kuuluis olla tukka. Nyt voisin raahata itseni sinne postiin. Eikun kirjastoon, mitä vittua mä sekoilen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.