IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.07.2007 15:34

Sairaala-reissu tehty. Kattoivat ultralla kun eivät kuulemma mielellään tee mammografiaa näin nuorelle sen säteilyn takia (mukava juttu sinänsä koska mammografia on kammottava toimenpide). Ei ole kasvainta! Wuhuu! Mutta jotain epänormaalia siellä on, joku rauhaskudos on riehaantunut ja sitä pitää vielä tutkia. En tosin tiedä vielä miten. Koska tommonenhan voi kehittyä kasvaimeksi.. Ottaakohan ne siitä koepalan, en tiedä. Sattuu boobseihin kun niitä murjottiin. Erit. tuo "viallinen" rinta on kamalan kipeä.

Väsyttää kauheasti. Heräsin 7.oo. Ei ole kivaa. En kuitenkaan viitsi käydä päiväunille kun tulee vaan paha olo. Pitäis mennä suihkuun kun en saanut sitä ultrageeliä kaikkea pyyhittyä pois ja ällöttää. *haukotus* En uskalla mennä sängylle lojumaan kun varmaan sammun heti. Tupakalle taidan painua.

Kumpa tuo miun nakki-lapsi alkais piristyä.. Se on ollut nyt niin masentunut kun se on aistinut että mä olen ahdistunut. Pipsa heijastaa aina mun mielialoja. Mikä on aika vittumaista sillon kun olen maniassa :D Rakkain riiviöni<3

Tupakalle siis->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.