IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Perjantai 17.08.2007 01:04

Miullon huono olo.. En tiiä mistä johtuu. Inhaa. Kohta vois käyttää koirat lenkillä. Meinasin että käytän ne erikseen kun Bom tahtoo kävellä pidempään ja Pipsa tahtoo vaan äkkiä tehdä pissan. En kyllä tiedä miten Bom suhtautuu jos se jää ihan yksin. Olen nyt kerran jättänyt ihan lyhyeksi ajaksi, mutta sillon sillä oli Pipsa kaverina.

Joudun alottamaan kolmannen mielialalääkkeen! Ihan järjetöntä.. Mutta sen pitäisi auttaa paniikkihäiriöön. Miulla kun on parin viime kuukauden aikana paniikkikohtaukset lisäntyneet puolella :( Ja nyt ei oo temestaakaan kun ei oo rahaa hakea. Ei oo varaa hakea sitä uuttakaan.. Ens viikolla saan vähän rahaa. Ei se maksa ku pari euroa kun miulla on se kelan erikoiskortti.

Bom oli äsken ihana, se riehaantui ja oli niin hellyydenkipeä<3 Se otti samalla tavalla tassulla kädestä kiinni kuin Kalle. Mietityttää että onko sillä korva kipeä.. Kun sillon kun se raapii sitä niin se murahtelee ja inisee. Mutta kun katsoin korvaan niin se on ihan puhdas ja haisee normaalille. Tietty on se mahdollisuus että sillä on mennyt sinne joku heinänsiemen joka on puhkaisuut tärykalvon tai muuten vaan kiusaa siellä. Bom on nimittäin kyntänyt pusikoissa ja tuonut siemeniä sisälle asti. Nypin niitä tänään 20 minuuttia sen turkista. Pitää mainita Noralle asiasta kun puhutaan seuraavan kerran. Tekisi mieli pestä Bom, mutta ei ole shampoota ja nyt on liian viileää ollut.. Se tästä puuttuis että se vilustuisi.

Haaaaukotus. Jaksaiskohan nuo aamuun jos käytän ne jo nyt.. Eiköhän. Kohta en enää jaksa. Raatomus katkimus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.