IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Tiistai 21.08.2007 15:47

Bom herätti miut ja Pipsan 7.30. Julma koira. Eikä sillä ollu edes mikään hätä. Lähdin käyttämään ne pihalla kun aattelin että Bomilla on kova tarve, mutta ei. Vähän otti päähän. Painuttiin takasin nukkumaan ja herättiin 10.30 kun äiti soitti. Olin niin tokkurassa etten muista yhtään miksi se soitti. Itseasiassa nyt en ole edes varma soittiko se oikeesti vai näinkö unta.. Kiitos lääkitys.

Laitoin just koirille ruokaa ja Bom levitti puhtinsa ympäri lattiaa. Ihan niinkuin se ei sais muutenkin sotkua aikaan kun sen partakarvat on ihan naudanmaha-mössössä. Ihanaa :D Onneks Pipsa (joka syö omansa nopeammin kuin Bom) siivoaa sitä mukaa kun Bom sotkee. Hyi että se puhti haisee vastenmieliselle. Onneksi en tule helposti pahoinvoivaksi, muuten oksentaisin samalla kun paistan sitä puhtia (mie en tahdo syöttää koirilleni raakaa ravintoa).

Otin vähän lampaanlihaa sulamaan, ajattelin että paistan sen ja keitän riisiä, teen koirille lammasrisottoa pakkaseen. Harmi ettei ole porkkanaa. Huomenna saan rahaa, mutten tiedä jääkö siitä laskujen jälkeen mitään käteen. Luulin eilen että on tiistai ja nyt olen keskiviikossa ja aina välillä tulee semmonen "jee rahat tuli tänään"-olo. ja sitten muistan että eipäs tullutkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.