IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Lauantai 25.08.2007 14:28

Ää pitäis tiskata. Ja käväistä kaupassa. Nukuin huonosti, Bomin kanssa tuli illalla aika vakava ongelma, mutten jaksa siitä nyt kirjoittaa. Mutta se on semmonen juttu minkä takia Bom ei välttämättä voi jäädä tänne :( Kamalaa sekä Bomin että miun kannalta kun se on jo sopeutunu tänne ja mie oon niin kiintynyt siihen. Mutta Pipsan turvallisuus on tärkeintä.

Iskä tulee tänne yöksi tai pariksi. Kun äitin asunto ylikansoitetaan kun täällä on jotkut häät. Vieraat valuu Haarlaan. En yhtään tiiä mihin tänne mahtuu. Keskelle olkkaria joku patja, se on ainoa vaihtoehto. Äiti nukkui kerran tyytyväisenä parvekkeella mutta iskä ei voi siellä olla kun sen jalat kipeytyy jos vetää. Katsotaan miten menee.

Tylsää. Eikä mitään ees jaksais tehdä. En oo kunnolla herännyt vielä. Ja nyt en ees muista mitä miun piti kaupasta ostaa. Voisipa vaikka keittää kahvia että lähtee päivä käyntiin.

4. päivä ilman tupakkaa :) Saattaa muuten mennä piloille tääkin yritys kun iskä asustaa täällä ja polttaa. Katotaan pysynkö lujana. Second hand smoking. Hitto nyt tuli taas mieleen yksin kaksimielinen lausahdus jonka Jenna sanoi. Olen ihan yli-pervo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.