IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Maanantai 03.09.2007 16:13

Väsymys. Ja mielialat hyppii, menee hermo. Onneks en asu enää yksin, on turvallinen olo. Jouduin eilen illalla ottamaan bentsoja kun rupesin käymään ihan ylikierroksilla. Mietin pitäskö nostaa seroa 200:lla.. Tässä ei ole yhtään tasasia jaksoja, olen joko ihan pohjalla tai sitten hypomaniassa. Perkele. Aaltoja, vittu.

BB-jupinaa. Ihan hyvä että Maria tippui kun se halusi pois. Mutta perkele, tahdon siitä saakelin Einarista eroon! En siedä sitä. Samaten tahdon Satun ja Henrin pois. Tykkään Maxinesta, Kadista, Piiasta ja Saulista. Aki on kanssa ihan ok. Jarkosta ei ole mielipidettä, en edes muista ikinä sen olemassaoloa. Tiinasta en hirveesti tykkää, mutten inhoakkaan. Kenet mie unohdin.. Aa, Timo. Sama ku Tiinan kanssa, semmonen ihan sama-tyyppi. Ja hitto kun jurppii että Mari Kakko ei juonna BB:tä. Vappu on rasittava. Ja en kestä sen tukkaa, se on kammottava :D

Kun BB alkoi niin iskä meni pois telkun edestä ja välillä kommentoi sivusta jotain negatiivista ja haukkui koko sarjan mutta nyt se istuu miun kanssa aina katsomassa, addiktoitui :D Solvaamme yhdessä Einaria. Oikeesti, tommonen hiplari. Sais turpaansa jos tulis miun lähelle. Kun en muutenkaan siedä sitä että muhun kosketaan. Ja se sen ällöttävä runoilijasielu-esitys. Tiina ja Kadi menee kympillä lankaan.

Tekisi mieli painua petiin takas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.