IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.11.2007 14:33

En ois taas millään jaksanut nousta sängystä. Mutta oli pakko kun tarttes tehdä Pipsalle ruokaa. Krooh. Iskä hakee miut joskus kolmen maissa. Mennään äitille. Ja näen koiruudet ja vauvan<3

Pirulainen tätä tukkaa. Mie oon nyt syöny muutaman viikon priorinia ja tuntui että se auttoi, hiustenlähtö vähentyi huomattavasti. Mutta nyt eilen ja tänään on taas tukkaa lähtenyt ihan hirveästi :( Pitäisiköhän nostaa sitä annosta.. En tiedä.

Katsoin eilen kaksi kauhuleffaa. Toinen (The Omen) oli ihan hyvä leffana yleisesti ottaen, muttei ehkä kauhuleffana koska ainoa mitä pelästyin siinä oli yksi klovni karusellissa. Toinen leffa oli Satan's little helper. Paska. Ja loppui ärsyttävällä tavalla.

Kuuntelen tässä joululauluja. Joulufiiliksissä :D Miulla on jo kaksi lahjaa hommattuna. Ootan innolla että pääsen lahjaostoksille. Ja että Joulutarina-leffa tulee teattereihin. Katsoin eilen telkusta sen "Näin tehtiin Joulutarina"-ohjelman. Vaikuttaa oikein hyvältä elokuvalta. Joululeffat on ihania. Ens lauantaina tulee semmonen kuin "Joulupukki seikkailee". En tiedä onko hyvä mutta pittää kattoa.

Mitähän tässä puuhastelisi nää pari tuntia.. Voisin neuloa ja kattoa jotain joululeffaa. Pitää vaan ottaa särkylääke että kärsii neuloa kun on taas sormien nivelet ja ranteet paskana.

EDIT// miehän tiedänkin tuon lauantain leffan ja se on aika surkea. mutta pitää se silti katsoa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.