IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Maanantai 12.11.2007 13:36

Ryypiskelen tässä kahvia ja yritän herätä. Nukuin huonosti. Pitäs kohta mennä suihkuun, sitten kauppaan ja puolen kolmen aikaan lähteä sairaalalle.

Meinasin että jos jaksan niin kävelen sieltä keskustaan Vapaa Valintaan. Pitäis löytää jostain semmonen kannellinen isohko ämpäri tms. Ostettiin äitin kanssa puoliks 15kg Luppa-säkki ja miun pitäs ottaa siitä puolet jonnekin ja se kannellinen saavi ois tarpeen. Eläinkaupasta varmaan löytyis mutta hirveillä hinnoilla. Miulla oli semmonen pelti-astia, kannellinen. Mutta menin tyhmyyksissäni heittämään sen pois kun muutin Varissuolta. Perkele kun Talouspörssi lopetti Itäkeskuksessa. Siellä oli just semmosia saaveja mitä nyt haen. En yhtään tiedä lopettiko se kokonaan vai avasiko jonnekin muuaalle.

Miulla on hirveä hinku ottaa toinen hamsteri :D Mutta yritän malttaa ens vuoteen koska Nokkosesta tulee ehkä isä ja otan sitten yhden sen lapsista. Pikku-Nokkosia<3 Sieltä tulloo varmaan normaalia, cremeä ja cinnamonia. Kaikissa turkkimuunnoksissa. Wää<3 Ja rottia tahtoisin! Mutta ne saa nyt pysyä vaan haaveena toistaiseksi. Ikävä on omia siimahäntiä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.