IRC-Galleria

... enkä vieläkään ole kyllästynyt! :D Mahtavaa, oon todellakin vieläkin ihan täpinöissä töihinpaluusta. Tosi paljon uusia ihmisiä, se on tosi kivaa mutta toisaalta hirmu hankalaa kun tuntuu ettei kerkeä kehenkään töiden lomassa kuitenkaan tutustua :( ja sitten sitä vaan moikkailee ihmisiä tietämättä edes niiden nimiä! Se on kurjaa, mutta kaiketi ajan kanssa ja syksyllä kun näkee taas ketä jää ja ketä lähtee niin on jotenkin rauhallisempi tehdä tuttavuuttakin.

Harmittaa myös kun on vielä vähän pihalla tavaroiden järjestyksistä ja paikoista ja tuntuu että vaikka meneekin ihan vanhasta tottumuksesta moni asia niin ei sitten kuitenkaan osaa yhtään mitään. Se harmittaa mutta kaiketi myös se korjaantuu kun taas pääsee kiinni työelämään ja "rutinoituu vanhoihin kaavoihin" niin kauhealta kuin se kuulostaakin mutta se on turvallista ja sitten taas tuntee osaavansa enemmän.

Ja vanhat kaavat eivät ole mälsällä tavalla samaa tylsää vanhaa kun tiedossa on kuitenkin syksylläkin uusia juttuja! :) Kivaa palata takaisin töihin!

Piip piip piip piip piip... Huomista aattoruuhkaa innolla odottaen! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.