IRC-Galleria

moonshiner

moonshiner

Än ee är ii ii än aa

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 13.02.2007 23:53

Jos tässä nyt mietin päivän kulkua, niin en keksi muuta vertausta kun että;
Katsoppa tota maanantain päiväkirjamerkintää.. Kyllä, vanhaa. Tiedän. Mutta jollain järjettömällä tavalla hauskaa. Juujuu, lue se juttu viel pariin kertaan ja sisäistä se. Ja sit jatka mielikuvaa, niin että siinä on sellanen tyttö joka on TOSI väsynyt tai ainakin kertoo tosi väsyneitä juttuja. Siis väsyneempiä, kun toi maanantainen päiväkirja juttu. Kyllä, oikeesti, se on mahdollista..

Menin kuuteen töihin ja siel meni viel ihan suht koht hyvin. Mut sit kun pääsin kaheltatoista ja eksyin Lauran kanssa ála-kiskalle syömään niin alko mennä levottomaks. Ja sitä samaa se oli ilta yheksään asti. Jummi, siihen ykdeksään tuntiin mahtuu paljon. Paljon ruokaa, batterya, mansikkatrippiä, huonoja juttuja ja naurua :> Kiitos Laura päivästä!

Yks päivän tärkeimmistä oli suunnitelma Turengin juna-aseman toiminnan kohentamiseksi, jota me nyt lauran kanssa rupeamme työstämään. (Koska Rankku ei viellä ole saanut lottovoittoaan, niin on meidänkin siis keksittävä jokin korvike yleelliselle elämälle :D). Pitää vaan ottaa tarpeeks montaa eriväristä nenänniistopaperia mukaan, että on valinnanvaraa. Eli ABC:lle (koska siellä kuulemma on ainakin kolmen värisiä papereita), ennenkun ruvetaan Nesteellä parantamaan juna-aseman toimivuutta :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.