IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 21:19

Sähkövaloturnaus pelattu ja tavote täytetty; PPJ/Eira voitettu :D
Oltii kyl aika altavastaajii pitkälti koko pelin ajan sen jälkee ku saatiin se johtomaali ekan kymmenen minuutin aikana. Muutama vastahyökkäys ja niistä tilanteita. 1-0

Jos oltais tokast pelist saatu ainaski tasuri ni oltais pelattu sijoista 3-4. puoliajan jälkee tilanne ToTee vastaan 0-0 mut sit puolustus repes ja hävittii sit loppujen lopuks 3-0

Kaikki oletti et Eira hävii EPS:sälle, joka oli voittanu kaikki pelit ja varmistanu lohkovoiton. sit tultii pizzalt takas turnauspaikalle ja katottii et kiva, eira pelas tasan ja meil oli toinen peli totee vastaa.

Se peli alko tosi hyvin, saatii pidettyy palloo paljo enemmä ku edellises pelis ja monta vetopaikkaaki saatii, mut niku ei osaakkaa vetää vasuril ni ei niistkää sit mitää tullu. Toka puoliaika alko taas 0.0 tilanteesta, ja puolustus repes eli tulos 2-0 ja PiTa turnauksen 6.