IRC-Galleria

Parodia ja tuloste-DRM :)Sunnuntai 12.10.2008 21:23

Pelastakaa Lapset ry:n hakema estomääräys parodialleni on rauennut, kun syytettä ei ole "ehditty" nostaa eikä PeLa ole nostanut kannettakaan. Todellisuudessahan asiaa ei käytännössä edes tutkittu ennenkuin hovioikeus poliisien hämmästykseksi antoi estomääräyksensä.

No, kuitenkin, minua rasitti se miten Pelastakaa Lapset ry levitti oikeuspapereissa totuudenvastaisia tietoja sivustoni tarkoituksesta, ja tulosti kaikki muut sivut paitsi sen yhden jolla selitin mikä sivuston idea on. Tältä sivulta otettiin vain yksittäisiä lainauksia tai jopa väitettiin ettei siellä mitään lukenut. Tehtiinpä jopa niin että samasta asiasisällöstä väitettiin että siellä luki jotain tai ei lukenut, miten se milloinkin sattui PeLalle sopimaan. Kertakaikkiaan raivostuttavaa.

Noh, minähän luin sitä tekijänoikeuslakia aikanaan aika monta kertaa läpi, ja erityisesti minua siellä ärsytti tehokkaat tekniset toimenpiteet. Ne kun antavat tekijälle aivan mielettömästi valtaa teoksiinsa, suorastaan järjettömissä mittasuhteissa. Vaan mikäs siinä, ei auta itkeä kun laki on voimassa, joten otetaan kaikki ilo irti. Esittelen teille tuloste-DRM:n!

Koittakaa tulostuksen esikatselua seuraavalla sivulla:
http://hack.fi/~muzzy/lapsiporno/pelastakaa-pedofiilit/nettivihje.html

Aivan niin. Siellä on teksti joka näkyy vain jos sivun tulostaa, ja sitä on laitonta poistaa ja sivua on laitonta tulostaa millään kiertokeinollakaan mikäli tietää että siellä se teksti on. Lisäksi piilotekstissä on käyttöehdot, jotka vaativat että mikäli sivua levitetään tulosteena, pitää mukaan liittää myös FAQ-sivu.

Odotan innolla mitä Pelastakaa Lapset ry tähän vastaa, mutta eipä ainakaan enää esitä ihan yhtä kevyin mielin totuudenvastaisia väitteitään tuomioistuimelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.