IRC-Galleria

IRC-Gallerian mielivaltaTiistai 15.05.2007 17:53

IRC-Galleria kertoi minulle että galleriassa toimii mielivalta, ja ylläpito saa tehdä vähän mitä lystää. Tämä catch-22 perustellaan vielä sääntöjen mukaiseksi seuraavasti:

"Sääntöjen mukaisesti ylläpidon kanta on näissä asioissa se, joka ratkaisee. Voit siis pitää projekteihisi liittyviä yhteisöjä IRC-Galleriassa vain, jos ylläpito ei koe niitä IRC-Galleriaan soveltumattomaksi materiaaliksi."

Eipä sillä mitään väliä mitä säännöt sanovat, koska ylläpito saa tulkita niitä aivan niinkuin haluaa. Ylläpito saa jälkeenpäin myös vaihtaa tulkintaansa, eikä sillä ole merkitystä alkuperäisen tulkinnan oikeellisuuteen koska ylläpidon kanta ratkaisee. Ylläpito voi päättää myös jälkeenpäin että alkuperäinen tulkinta oli väärä, mutta päätös vääränkin tulkinnan perusteella oli oikea.

Eipä gallerian tarvitsisi myöskään perustella päätöksiään, joten pistää ihmettelemään miksi tästäkin on näin kauan vatkattu. Olisivat suoraan vain sanoneet että gallerian ylläpito varaa oikeuden mielivaltaan ja sillä siisti. Sen voisi lisätä vaikka sääntöihinkin selkeyden vuoksi.

"That's some catch, that catch-22"
"It's the best there is"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.