IRC-Galleria

myyra

myyra

Katselmuksen tiellä, on totuus unohtuva unohtava

Apuva, aaapuva :)Sunnuntai 30.11.2008 08:33

Ihanat ihmiset, menkää kotiinne.. Eikun siis tulkaa leikkaamaan mun hiukset :)
Ne on parturin tarpeessa, mutta eij köyhällä ole varaa mitään partureita maksella.
Ajatelkaa sitä niin, että saatte käden jälkenne näkyviin :)

Yhteyden otot, mielellään pikaisesti.

Apuanne odottaen, Minä.

Hmpht.Lauantai 29.11.2008 08:50

Ehkä olisi sittenkin pitäynyt jättää tuo tiistai väliin, toisaalta samaan syssyyn olisi voinut jättää myös torstainkin. Launantai, sunnuntai, tiistai ja torstai humalassa, rahaa palo yli 400€.. Ja nyt on sitten että ei hemmetti, mistä rahaa tupakkaan, ruokaan, parturiin, yms. (Mulla on maailman kamalimmat hiukset, mitä kukaan koskaan on nähnyt). Mutta ei hätä ole tämän näköinen, töissä saa juoda niin paljon sokerivettä, kun jaksaa niin ei tarvii päiviin syödä ja koulussa saa yhen aterian päivässä. Siihen nähen mulla on hyvin asiat, kun torstaina kuitenkin tulee lisää rahaa..

Eli torstaina uudestaan keitolle :)

Plaah.Tiistai 25.11.2008 15:15

En mä jaksa tätä itun morkkiksen poikasta, uuteen komeeseen nousuun niin ei tarvii murehtia mitä on tullut tyhmäilsyä.. So simple, so easy :)

http://www.hs.fi/viivijawagner/Tiistai 25.11.2008 14:28

Pitää niin hyvin paikkansa.. Vai mitä Eldar?

Ei näin Kristian, ei todellakaan.Tiistai 25.11.2008 10:54

Hieman taas miettii, että mitä sitä taas tuli tehtyä. Vai siis tuliko tehtyä taaskaan mitään.
Ensi kerralla mä jätän menemättä ja lukittaudun neljän seinän sisään, kun pitäis lähteä liiansuuressa humalatilassa kapakkiin. Ei siinä koko hommassa ole mitään järkeä silloin. (Onko muutenkaan?)

Tänään on tiistai ja mulla ei oo lauantai aamun jälkeen mitään järkevää sanottavaa tekemisistäni. Ollut yksi suuri idiootti ja vielä enemmänkin! Nyt kerätään muutama päivä voimia ja itsekunnioituksen rippeitä ja koitetaan saada vähän asioita järjesteltyä.

Ei ei ei, ei todellakaan näin :(

AdressiPerjantai 21.11.2008 01:02

Tossa olis adressi parin päivän takaiseen kirjoitukseen, jossa Itä-suomen hovioikeus alensi taas seksuaalituomittujen tuomioita, käykääs allekirjoittamassa se!


http://www.adressit.com/ishovi

Sekaisin.Torstai 20.11.2008 17:52

On hieman epäodellinen olo eilisen jälkeen.. Tuntee olonsa "tyhmäksi" kun oli niin väsynyt. Onnellisesti se takana ja tänään hieman levätään ennen perjantaista työvuoroa. Kohta saa ruokaa ja sen jälkeen aletaan valmistautumaan reeneihin.

Väsymys.Keskiviikko 19.11.2008 16:33

Jotenkin kolmen tunnin yöunet on riittämättömät, alkaa olemaan jotenkin veto poissa vaikka vielä olisi 15 tuntia töitä jäljellä. Toisaalta töitä on vasta kahdeksan tuntia takana, oli muuten himpun verran kylmä olla tuolla torilla. Mutta sitä se välillä on, valintoja valintojen jälkeen.

Nyt kiskomaan haalareita niskaan ja metalliverstaalle, josta yhdeksän bussilla kohti raumaa ja sieltä yöksi baariin töihin. Hektistä, kiireistä ja omalla tavalla antoisaa elämään. Aamulla viideltä kun on kotona, niin voin sanoa että unia maistuu :D Mutta menoks, sano anni lenoks.

Mikä mennyt vikaan?!Tiistai 18.11.2008 16:11

Yli miljoonan verottajalta ja velkojilta pimittänyt mies tuomittiin
18.11.2008 10:37

Jo 76-vuotias mies on tuomittu kolmen vuoden ehdottomaan vankeuteen törkeistä talousrikoksista. Helsingin hovioikeus antoi tuomionsa asiassa tiistaina.

Miehen rötöstelyt ajoittuvat 1990-luvun loppupuolelle ja vuosituhannen alkuun. Hän vältti veroja yli 800 000 euron edestä. Velkojiensa ulottumattomiin hän junaili reilut 450 000 euroa.

Espoon käräjäoikeus tuomitsi miehen kahdesta törkeästä veropetoksesta, kirjanpitorikoksesta ja törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Lisäksi hänet velvoitettiin maksamaan verovirastolle ja konkurssipesälle lähes miljoonan euron korvaukset.

Mies vaati hovissa tuomionsa alentamista ja muuntamista ehdolliseksi. Hän vetosi muun muassa korkeaan ikäänsä ja siihen, että ratkaisun saaminen oikeudessa oli kestänyt kauan rikoksen tekemisestä lukien. Hovioikeus otti huomioon lieventävänä seikkana tuomitun korkean iän, mutta katsoi, että rangaistus oli silti kohtuullinen rikosten laatu huomioon ottaen.

STT

Eli Miljonasta eurosta kolmevuotta vankeutta, sitten :

Lievä raiskaus toi ehdollista
18.11.2008 13:58

Mikkelin käräjäoikeus päästi ehdollisella 25-vuotiaan miehen, joka oli pakottanut naisen seksiin vain lievää väkivaltaa käyttäen.

Miehen aiemmat, 7-vuotiaaseen tyttöön ja 8-vuotiaaseen poikaan kohdistuneet seksirikokset, oikeus laski vanhentuneiksi.

Syyttäjä oli vaatinut miehelle rangaistusta sekä raiskauksesta että lapsiin kohdistuvista haureuksista.

Liian vanhoja seksirikoksia

Käräjäoikeuden tiistaina antama kansliapäätös oli julkista selostetta lukuunottamatta salainen. Julkisessa osassa perusteltiin lyhyesti sitä, miksi syytteet pikku lapsiin kohdistuneista rikoksista hylättiin.

Tyttöön ja poikaan kohdistuneet rikokset olivat käräjäoikeuden mukaan tapahtuneet pääosin yli kymmenen vuotta ennen syytteen nostamista, joten ne olivat vanhentuneet. Osa rikoksista jäi oikeuden mukaan lisäksi toteen näyttämättä.

Lieventäväksi oikeus katsoi myös sen, että "vastaaja on ollut syytteessä väitettyyn tekoaikaan vasta 15-vuotias murrosikäinen lapsi".

"Vain vähäistä väkivaltaa"

Viime vuoden lokakuussa sattunut, 19-vuotiaaseen naiseen kohdistunut seksirikos lieveni käräjäoikeudessa esitetystä raiskaussyytteestä yhdeksän kuukauden ehdolliseen tuomioon sukupuoliyhteyteen pakottamisesta.

Rikos tapahtui miehen asunnolla, missä tämä pakotti naisen sukupuoliyhteyteen.

Oikeus katsoi, että seksiin pakottamisessa ja itse aktin aikana mies oli käyttänyt vain "vähäistä väkivaltaa". Näin se katsoi raiskauksen tapahtuneen lieventävien asianhaarojen vallitessa ja tuomitsi miehen yhdeksän kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja kuuden tuhannen euron korvauksiin.

Tai kun teko kohdistuu lapseen ja tekijöinä viisi miestä:

Hovioikeus puolitti Tohmajärven seksuaalirikollisten tuomiot
18.11.2008 13:12

Itä-Suomen hovioikeus lievensi tuntuvasti tuomioita, jotka Joensuun käräjäoikeus oli langettanut viidelle miehelle nuoren tytön joukkoraiskauksesta.

Hovioikeuden mukaan kyseessä oli törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, ei törkeä raiskaus.

Rikokset tapahtuivat Tohmajärvellä kesällä 2000, kun uhri oli 15-vuotias. Kaikki tuomitut ovat nykyisin 29-vuotiaita.

Julkisessa selosteessaan hovioikeus perusteli, miksi kyseessä ei ollut raiskaus tai sen yritys. HO:n mukaan jäi näyttämättä, että miehet olisivat omalla toiminnallaan saattaneet uhrin puolustuskyvyttömään tilaan juottamalla tämän humalaan tai sitomalla kiinni sängyn tolppiin.

Kahden miehen tuomio aleni viidestä vuodesta 2 vuoteen 10 kuukauteen ehdotonta vankeutta ja kahden neljästä vuodesta 2 vuoteen 4 kuukauteen. Rikoksen yrityksestä tuomitun viidennen miehen vankeus muuttui ehdolliseksi. Käräjäoikeus oli tuominnut hänet 2 vuodeksi 4 kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen. Mies päästettiin jo lokakuussa vapaaksi hovioikeuden välipäätöksellä.

Ratkaisun mukaan neljä miestä syyllistyi sekä seksuaaliseen hyväksikäyttöön että törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Viides syyllistyi yritykseen.

Korvausvelvollisuus säilyi ennallaan. Miehet joutuvat korvaamaan uhrille henkisestä kärsimyksestä 24 000 euroa.

Jotenkin tämä ei nyt mene oikein..

Maanantai.Maanantai 17.11.2008 10:46

Jos sitä keskisi jotain tekemistäkin tällepäivälle, kalenteri näyttää tyhjääkin tyhjemmältä.
Lähtekää joku kahville tai jotain, niin saisi jotain tekemistäkin tähän päivään. Näyttää niin turhauttavalta muuten..

Niin ja voisi käydä ehkä hakemassa töitä, seuraavat kaksiviikkoa on aivan tyhjä kalenteri ja rahavarannot on uhkaavasti hiipuneet.. Kuka on tuhlannut rahani?!

Eipä siinä, työkkärinsivujen kautta varamisepalveluun ja sieltä minne nokka näyttää..