IRC-Galleria

namipulma

namipulma

lihaa saalistajan hampaissa

Tänään on hyvä päivä.Perjantai 16.12.2005 10:46

Toivon ainakin niin kovasti. On ollut onnellista, koska koeviikko hidastaa lintsaamiskiintiöiden täyttymistä. Hissunhiljaista on ollut, mutta mukavaa. Nautin täysin siemauksin kotona olosta ja rauhallisemmasta (ei kyl) elämänmenosta. Joulua odotellessa mennään tänään loudnliven pikkujouluihin ystäväni sampsan ja ehkä otson kanssa (not related).

Olen ollut mukavin, koska on hassu elämäni. Mutta kovin mukava<3 Alan hiljalleen epähajoamaan, kunhan minua vain hiukan koulutetaan. Tasan kahdenkymmenen kolmen minuutin kuluttua (tästä hetkestä) alkaa kaunistakin kauniimpi lakitiedon koe, johon vastailen vähän "sillai fiilispohjalta". Eilen oli vapaata ja vapis, ja sitäedellisenä oli tsykologian koe, josta kovasti haluaisin kympin tai vaikka ysipoolen. Kävin juttelemassa myös armaan opomme, Riitta-Liisan kanssa, ja hän kehui tulevaisuudensuunnitelmiani realistisiksi, hyviksi ja kannattaviksi. Siitä tuli hiukan varmuutta tähän epävarmaan teinielämääni.

olen keskinyt ehkä melkein työpaikan, pitää vaan kysyä sitä ensin:D
Ja kaipaan jennaa, koska se on niin saavuttamattomissa:D Pitäisi ehkä soittaa.
Ja muutenkin odotan innolla lähitulevaisuutta, koska se tuo tullessaan mitä mukavimpia asioita, kuten joululahjoja, karkeita froteepyyhkeitä (ne on ällöttäviä sellaiset pehmeet), villin retken kohti Lietoa, (kebua), Joonasksen ja raakelin syntymäpäiviä, KARTIOLASEJA, omaa kotia (no okei ei ihan vielä). Tämä aika on muutoksia täynnä, ja se tekee kaikesta hyvin, hyvin jännittävää.

Ja mulla on kaunein hammasharja (www.pepsodent.fi) ja dinosaurusheijastin.

^^ näkyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.