IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 09.06.2008 13:53

niin siis joo heräilin aamulla vähän siihen, kun luulin, että täällä tampereella vaikuttaa joku tornaado ja kolisteli ikkunoita niin, että melkein rikki meni. mut juu, ei ihan mikää tornaado vaan mun pikkunyrkin kokosia rakeita tuli ihan sika kovaa taivaalta. menin ilmottamaan äipälle "EI KAI MEIJÄN AUTON TUULILASI MEE RIKKI!!111"

mutta turboauto kesti komeesti tämmösen koetuksen. helmen hetken niitä rakeita tuli ja sitten ne pieneni jonka jälkeen tuliki vettä. voi niitä raukkoja jotka sillä hetkellä ulkona käveli, oikeesti siitä varmaa sai jonku aivotärähdyksen, jos niitä niskaansa sai. äipälle just aamukaffiilla naureskelin, että kai se työmaalle ajaessaan näkee jotain lepoo ottavii mummoja maassa, ku ne on saanu raepallo osumii.

niin ja HAH meidän toisesta autosta oli viikonlopun aikana pöllitty siitä se merkki, ku auto oli seissy tuossa meijän parkkipaikalla. joku manne varmaan käyny repimässä, minkäs teet, kun on niin hieno auto, mutta joo se uuden merkin hankkiminenki maksaa, että pidä nyt hyvää huolta siitä pöllitystä merkistä nyt vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.