IRC-Galleria

nuijatielläTiistai 18.09.2007 23:42

jjoo välillä vähän palaa hermot kiinni kaikkeen.

yks iso esimerkki on kouluun, välillä tuntuu niin isolta ja tuntuu, että mun ajatusmaailma on hiukan joitakuita edellä. ihanaa lähtee torstaina täältä pois ja palata siinä sitten vasta maanantai-iltana. mmn, vähän lepoo kaikesta ja murrlmelin luokke <3.

sitten vielä, kun tänäänkin raahauduin turhaan kouluun, ei ollukaan mitään tunteja.
mentiin sitten senjalle ja värjäiltiin tukkii. huomenna meno jatkuu.

hirveen kiirettä tässä alkaa pitää, ei koulun saralla ihan kyllä, mutta kun koitan autokoulun teoriat saada mahdollisimman pian jaloista, mutta siihenkin tuli mutki matkaan, kun sain iltatöitä jotka tietenkin sijoittuu mun autokoulun päälle. autokouluu on klo 17 pari tuntia eteenpäin miltein aina maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona ja mun työt sijoittuu pääsääntöisesti puoli kuudesta eteenpäin aina tiistaisin ja keskiviikkoisin. ähh.
onneks teorioita on vähän jälellä, jotenkin ne kahlataan läpi sitten.

ja ajotunti torstaina ennenku lähen nunalla puksuttamaan.
tänään taas isin kanssa käytiin parkkipaikalla mun namu toyotalla ajelemassa, ja taas ajoin niin nätisti ja ihanasti. mmn. huomenna taas, kun aamupäivä on vapaata, kun ei oo koulua.
päivemmällä sitten senjalle. jjejjeee.

semmosta taas tänään, mutta kuolettavaa ajatella, että ens viikon tiistaina on koulua ilta puoli kahdeksaan, tosin todella "harmillista" etten taida mennä niille tunneille kovinkaan, mielummin meen töihin ja saan rahaa. hoho. sry kamut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.