IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Yhyyy..! :(Tiistai 28.08.2007 01:22

Valitettavasti jouduin palaamaan takaisin kylmään suomeen eilen Turkista. Kivaa oli ja olisin viihtyny pidempään, mut sen kaikki jo tieskin.. nyyh.. enää pari päivää lomaa ja sitten alkaa taas vuoden uurastus että pääsee taas lomailee.. ei jaksais..

Ai niin, Rainer, sulla on vielä 10 päivää aikaa suorittaa tehtäväs päätökseen niin maksan sit sen nykin matkan... hahahahahah..

Ihanaa olla lomalla!!!Perjantai 10.08.2007 14:31

Ihanaa huomenna lähtö Turkkiin ja takashan en tietenkään siis ole tulossa, joten Terhi tuu sit moikkaa mua sinne ja ota Anton mukaan.

Toivottavasti sunnuntaista eteenpäen sataa vettä ja on kylmä, sori vaan.. ü

Joo mutta Heiiiii Heiii... ehkä näemme, ehkä emme... ü

V***TTAA!!Maanantai 23.07.2007 03:28

Palaa taas niin kiinni.. tänäänkään en oo kuullu kun valheita ihmisten suista. Eikö ne oikeesti ymmärrä kuinka ne puhuu ittensä pussiin.. Ilmeisesti EI! On muutenkin pahamieli kun on kuunellut varmaan pahimmat loukkaukset sitten ikinä ja sitten vielä tollasta paskaa...! En voi ymmärtää..

Työpaikkakin on ruvennu ärsyttämään, mikään ei mene niin kuin on sovittu, tai siltä ainakin tuntuu. enpä taida palata enää lomalta takaisin jos nyt millekkään lomalle koskaan edes pääsen!!

Suututtaa.......Maanantai 16.07.2007 21:56

Menee taas niin hermo kaikkeen...

Ihmiset on niin kaks naamasia että huh huh.. Muuta ei osata kuin puhua paskaa selän takana ja sitten vielä valehdella päin näköa. Miksi pitää levittää perättömiä juoruja jotka vain satuttaa muita, tosin sehän varmaan onkin tarkoitus.. Mä tiedän itse totuuden ja se riittää mulle! Silti en haluis kuulla tota samaa paskaa joka suunnalta koska se satuttaa omalla tavallaan!

Ei ole mukavaa että esitetään kaveria ja sitten kun kääntää selän pois päin niin esitetäänkin kaveria jo toiselle ja puhutaan taas vaan paskaa..!!

Kaikista eniten satuttaa se että yleensä ne kehen olet luottanut eniten on niitä pahimpia.. :(

Olen utelias... Keskiviikko 18.04.2007 00:16


Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan :)

- Vanhemmat »