IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

UniKeskiviikko 26.10.2005 23:41

Nukuin viime yönä aika levottomasti, pyöriskelin koko ajan ja peitto oli liian ohut. Näin kai levottomuudesta johtuen monia kummia uniakin. Kerronpa tässä yhden niistä:


Olin kirpputorilla, ja löysin kaks samannäköstä paitaa, mut ne oliki eri materiaaleista tehty. Ne oli vihree-oranssiraidallisii. sit siel kirpparil oli joku ihme sovitussysteemi, et vaatteet piti antaa joillekki ukoille johonki outoon huoneeseen vietäväks, ja sit sinne huoneeseen mentiin itse eri kauttaa etsimään niitä paitoja uudestaan jostain hyllyistä.

Ku jonotin siihen sovitusjuttuun ni kaks tyttöö moikkas mua. En tunnistanu niitä eka ja jotenki säpsähdin tosi oudosti. Ne vähän ihmetteli, mut osoittautu yhen leirin tytöiks. No sit pääsin sinne sovitushuoneeseen mis oli ne etsittävät vaatteet hyllyillä. En meinannu löytää niit paitoja ja jouduin kysymään sedältä apua, mut se mitä sit löysinki yllättäen oli mun koulussa ihan oikeessa elämässä kadottamat lapaset. xD joku oli mukamas ottanu ne ja laittanu myytäväks sinne. Sit lesoilin siel sille henkilökunnalle et "ostanpa täst mun omat lapaset takas itelleni"

No sit mulle tuotiin ne paidat ja näytettiin sovituskopit. Niitä oli kaks. eka menin vasemmanpuoleiseen, mut se vaikutti oudolta ja vaihdoin. Se toinen olikin kuitenkin vielä paljon pelottavampi ja oudompi ku ensimmäinen, jonne sit menin loppujen lopuks sovittamaan. Siihen taisin sitten herätäkin. Weird.


Tää uni saattaa johtua osittain siitä että puhelin täällä galleriassa paidoista ja että kirppiksellä saattais olla halvalla. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.