IRC-Galleria

wee tee äf. dee tee äm.Sunnuntai 29.01.2006 22:34

lespot koo 18? ainakin pääsimme sisään. irina minä ja mörö. deeteeämmään. siellä oli hyvä meno, mutta koska oli ruokaleffailta niin emme voineet kovin kovastikaan juodeskella, saavuimme paikalle vai tramin hiusshöyn vuoksi. kuitenkin tilasimme yhdet ja niiden voimalla tanssahtelimme kivasti lavalla.

olin muuten unohtanut kännykän kotiin. muistin bussipysäkillä et se varmaan on kotona ja juoksin hakemaan. kiireissäni en löytäny sitä ja ajattelin että se varmaan oli sittenki laukussa joka oli mörön hoivissa pysäkillä, mut eipä ollut. ja mummi oli ahdistellu soitoilla ja ollu huolissaan. se olis kyselly mun äänestämisistä. O_o sit se lopulta soitti irinan kännyyn. aww toinen huolissaan oli. <:)

takaisin irinalle saavuttuamme söimme iltapalaa. sitten olisimme avanneet sohvan ja alkaneet katsella elokuvaa. kävikin niin että sohva aukesi vain puoliväliin :DDDDDDDDDDDDD

se vaan jäi silleen. :D:D:D:: ja repeilin ja repeilin ja säröilin ku se oli niin lol ku me kiskottiin sitä ja hypittiin sen päällä ja sit se sohva pikemminki ois kaatunu ennenku se sänkyjuttu menny auki, saati takas kiinni :D ei me sit katottu sitä leffaa vaan mentiin nukkuu.

mä nukuin lattialla kolme sohvatyynyä allani ja mörö pääs kahdenistuttavalle sohvalle sikiöasentoon. aamulla ajoissa mörö lähti lukemaan ussaa ja mä heräsin ja aattelin katella big fishin. sit olikin telkkarin kaukosäädin kadonnut. KOLME kaukosäädintä löyty mut JUST se mitä tarttin oli kadoksissa kuin irina laivalla konsanaan. no etin varmaan puol tuntii ja se löyty sen typerän sohvan jostain väliköistä :D sitä ennen olin meinannut jopa jääkaapista etsiä mutta en viitsinytkään kun irina olis luullu et tyhjennän niiden jääkaappii, jota kyllä teinkin välillä. :P

ja äsken kävin äänestämässä tarjaa. ja nyt kattelen jännityselokuvaa = vaalilaskentalähetys. tai nyt on uutiset mutta kohta jatkuu.

heip hoip.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.