IRC-Galleria

outoimiseukseuudet.Perjantai 03.02.2006 00:42

jessss! vihdoinkin!

1. sellanen ehkä kaikista oudoin ja rasittava että naaman pitää olla symmetriassa. toisella puolella ei saa olla "enemmän". silleen et jos vaikka vinkkaa silmä ni pitää toistakin vinkata. vähän samanlainen juttu on ku kävelen vaikka suojatien yli ni pitää astuu saman verran molemmilla jaloilla valkosiin viivoihin.

2. tykkään tökkiä ikeniä hammastikuilla ja viillellä hampaanvälejä hammaslangalla. ja pureskelen hammastikkuja sillee kivasti kappaleiks. kovat hammasharjatkin on kivoja.

3. susette pitää syödä silleen että ekaks kerma lastataan sen kannen päälle sieltä purkista. sitt3 syödään sitä vanukasta että sitä ei kauheesti oo sit jäljellä enää ja sit laitetaan ssskermat takaisin ja sekoitetaan ja syödään loput. ja ihan lopuks nuollaan se kansi vasta.

4. istun kylpyammeessa väärin silleen että jos se siis on sellanen istumisamme ni istun siellä kuopassa.

5. a) etsin päästäni karheita ja sellasii tummempii hiuksii. sit ku löytyy ni räplään sitä kauan, joskus oon irrottanu, räplänny ja sitten laittany pöydälle ja sit se on kiva jos sen löytää uudestaan joskus nyplättäväks, pöydältä siis tai päästäkin jos ei irrottanu. ja sit toivon aina et en ois irrottanu koska se on aina yksi tumma hius vähemmän ni en koskaan tuu tummahiuksiseksi!

5. b) etsin tuukan päästä irronnutta päänahkaa. (onkse muuten samaa ku hilse?) isot palaset on kivinpii.


ohjaan tehtävän irinalle koska se ei oo kirjottanu päiväkirjaansa mitään ja koska se vihaa mun välimerkittömii juttuja. ja jonille koska tiedän jo kaks sen juttuu ainakin. vai onkohan se jo tehny tällasen, ihanku olis. :o ohjaisin kans hevi-arielille mut en tiedä tajuuko se tai kiinnostaako sitä näitä lueskella. mut JOS LUET TÄN LAURA NI TEE SÄKI TÄLLANEN! Ohjaan myös mörölle!

LAITTAKAA!Perjantai 03.02.2006 00:22

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

JONIKIN PÄÄSI DEETEEÄMMÄÄN!!!!!!!!!11Maanantai 30.01.2006 20:58

unohdin mainita viimeisessä, että JONI eli KOHEESIO pääsi myös ansiokkaasti sisään homopaikkana tunnettuun DTM-yökerhoon. HÄNELTÄ EI EDES KYSYTTY HENKILLLISYYSTODISTUSTA. tosin, jos olisi kysytty, olisi häneltä todennäköisesti jäänyt pääsemättä sisään, sillä hän ei välttämättä kävisi lesbosta. epäilemme, että jonin salaisuus oli staili geelillä, tai ties millä laitettu k31-tukka. HYVÄ JONI!

wee tee äf. dee tee äm.Sunnuntai 29.01.2006 22:34

lespot koo 18? ainakin pääsimme sisään. irina minä ja mörö. deeteeämmään. siellä oli hyvä meno, mutta koska oli ruokaleffailta niin emme voineet kovin kovastikaan juodeskella, saavuimme paikalle vai tramin hiusshöyn vuoksi. kuitenkin tilasimme yhdet ja niiden voimalla tanssahtelimme kivasti lavalla.

olin muuten unohtanut kännykän kotiin. muistin bussipysäkillä et se varmaan on kotona ja juoksin hakemaan. kiireissäni en löytäny sitä ja ajattelin että se varmaan oli sittenki laukussa joka oli mörön hoivissa pysäkillä, mut eipä ollut. ja mummi oli ahdistellu soitoilla ja ollu huolissaan. se olis kyselly mun äänestämisistä. O_o sit se lopulta soitti irinan kännyyn. aww toinen huolissaan oli. <:)

takaisin irinalle saavuttuamme söimme iltapalaa. sitten olisimme avanneet sohvan ja alkaneet katsella elokuvaa. kävikin niin että sohva aukesi vain puoliväliin :DDDDDDDDDDDDD

se vaan jäi silleen. :D:D:D:: ja repeilin ja repeilin ja säröilin ku se oli niin lol ku me kiskottiin sitä ja hypittiin sen päällä ja sit se sohva pikemminki ois kaatunu ennenku se sänkyjuttu menny auki, saati takas kiinni :D ei me sit katottu sitä leffaa vaan mentiin nukkuu.

mä nukuin lattialla kolme sohvatyynyä allani ja mörö pääs kahdenistuttavalle sohvalle sikiöasentoon. aamulla ajoissa mörö lähti lukemaan ussaa ja mä heräsin ja aattelin katella big fishin. sit olikin telkkarin kaukosäädin kadonnut. KOLME kaukosäädintä löyty mut JUST se mitä tarttin oli kadoksissa kuin irina laivalla konsanaan. no etin varmaan puol tuntii ja se löyty sen typerän sohvan jostain väliköistä :D sitä ennen olin meinannut jopa jääkaapista etsiä mutta en viitsinytkään kun irina olis luullu et tyhjennän niiden jääkaappii, jota kyllä teinkin välillä. :P

ja äsken kävin äänestämässä tarjaa. ja nyt kattelen jännityselokuvaa = vaalilaskentalähetys. tai nyt on uutiset mutta kohta jatkuu.

heip hoip.

hammaspoimuriSunnuntai 15.01.2006 23:18

hyi tajusin just et hammastikut eli tooth picksit on suomeks suoraan suomennettuna hammaspoimimia. eli et hampaista poimitaan kaikkii kivoja. :FF

[Ei aihetta]Lauantai 14.01.2006 04:55

törmättiin ossiin. omituisinta. hauskinta. sellanen tyyppi jonka jokaisen pitää tuntee.

äsken meinasin nukahtaa (sammuu? (en myönnä koskaan ikinä sammuneeni, ainoastaan nukahtaneeni kännissä) vessaan, ihan pöntölle ku siinä olin eka pissiny ja mietiskelly.) terapiaa sellanen kännissä pissalla istuksiminen. ja sitku meil on tommonen et päällä eli kallolla helppo kiva ja mukava nojata vastapäiseen seinään. :)

vittuku vihaan yht majesteettii. se on niin nolo lololnolo ku sen maha on sellanen et sen paita ei mee kii ja sit se korostuu. ja se on ruma ja läski ja ILKEE. ruman ja läskin suvaitsen mut en ilkeetä. :( vähä vihaan sitä ja sen toka lenpinimi on harmiton ku irina sano joskus sitä harmittomaks. mut se vaa ignooraa ja diivailee ja on olevinaan yläpuolella. ja sil on muka joku poikaystävä sellasel paskiaisel ja sit sil on kavereit ja se on muka hyvä tyyppi. vaik se on vittumainen paska. en ymmärrä. what's wrong with people? niinq mörö<3<3 sanois.

onneks on mörö ja irina. oon huomannu et jotkut ihmiset on liian tylsii mulle. ne ei tyydytä mun adrenaliininälkää tj sellasta. tartten jännitystä elämääni ja tietyt ihmiset ei sitä pysty mulle tarjoomaan. mut irina ja mari on kyl jotain huumetta josta en saa tarpeekseni ja joita vaalin.

ja enkä haluu koskaan isoks jos se tarkottaa sitä et elämä tulee tylsäks. tuleeko? ehkä istutaan irinan kaa apinapenkeille vielä nelikymppisinäkin!

mew kulttuuritalolla tos yks päivä. must. pakko. ett måste. ! ja jos voitettas ni me EI tehtäs listallista kysymyksii ja oltais noloi faneja vaan oltais kavereita. koska ollaan cool ja samalla tasolla. naamat ei pilaa niitä<3

yötä<3

(np. ei mew vaan This Perfect Day - Fishtank)

ahdistusitkutuskiukutusVÄSYPerjantai 13.01.2006 02:39

ahdistusitkutuskiukutusVÄSY
ahdistusitkutuskiukutusVÄSY

ahdistusitkutuskiukutusVÄSY

ahdistusitkutuskiukutusVÄSY


ahdistusitkutuskiukutusVÄSY
ahdistusitkutuskiukutusVÄSY
ahdistusitkutuskiukutusVÄSY

ahdistusitkutuskiukutusVÄSY
nukkumaan<3

[Ei aihetta]Tiistai 10.01.2006 03:51

VOI EI MULLE TULI PIKSELISILMÄT! pakko mennä nukkuu. tällanen on ollu vaa kerran ennen ja se oli sillon ku alotin irkkaamisen nyt jo YLI VUOS sitte ni joskus sillon olin joululomalla ja datailin liikaa. sillon siis oli pikselisilmät kans.

vähäks sillon pelästyin et mitä hei nyt tuunks sokeeks!? ku näin osan maailmasta pikseleinä ja se osuus jolla niin tapahtu kasvo vaan. mut meni ohi mut kyl kantsii nyt uneksimaan lähteä tästä. :o

:S::S: nyt nään oikeestaan tollasen jonku ihme pikselitähden. :DDD okmo :D

np: Eskobar - Under These Stars <tuli läst radiost mut lagas ja alko jumittaa :D
kert toi niskuroi ni kuuntelen viel muutamaan kertaan tän:
Shout Out Louds - Please Please Please (3:29)

meen pesee hanpaat ja jätän repeatille<3

kouluun nukkuuMaanantai 09.01.2006 03:53

vähäks meen nukkuu nyt vast eiiih kouluun huomen tai siis tänään jo en käytä välimerkkei :)

hjälp!Keskiviikko 04.01.2006 04:20

auttakaa jäin koukkuun läästin neighbour-radioon! en pysty nyt ollenkaan lopettamaan sen kuunteluu. haluun aina vaan tietää mikä on seuraava biisi ja kuunnella sen sit kokonaan :S enkä ees tee mitään muuta fiksuu täs. tsillaan vaa. :o

mut kerronpa.

tänään olin menos saattaa tuukkaa johki ja samal oisin menny sit kirjastoon. ei mul ollukkaa sit dösälipus enää kautta jäljellä mut en halunnu maksaa bussii ku olin kumminki ostamas sitä kautta täs jossain. ni sit ehdotin bussin kuskille sellast diilii et pääsisin kyytiin jos ostaisin heti metroasemalta lipun. ja se kelpas sille kuskille se diili ja pääsin. mul oli kakskypää rahaa ja oikeestaan se oli tarkotettu kirjastonmaksujen maksamiseen, mut sit pitiki ostaa lippu kert rahatki riitti just koska hinnat on halventunu opiskelijoille paitsi viiskytsenttii sain tuukalt.

vaikutan vajaalta :D

no sit jäi kirjastonmaksut maksamatta ja ku palautin kyssar-kirjan ni kirjastontäti muistutti et laskuu oli 13 euroo. muistin et ois ollu 11. :o sanoin et maksan myöhemmin ja en sit tietenkää saanu lainattuu mitään kirjaa luettavaks. oon niinq suorittamas 101 saker-kirjan tehtävää numero 52, eli sellast et luetaan maailman parhaat kirjat. en ollu lukenu yhtäkään, PAITSI suomenkielisest versiost bongasin HOLESin, joka on kyl tosi hyvä, MUTTA sitäpä ei ollu ruotsinkielisessä. joku nuub ruotsintaja pistäny jotain omii mielipiteit siihen.
000000000(<vahinkonollii) ainoo mun lukema oli vaihdettu salaa pois. >:(

ei täs ehk muuta nyt sit. katoin äsken täydellisii naisii täs ja nyt meen kai nukkuu paitsi et oon koukus tohon radiojuttuun. mut yritän. pesen vaik hanpaat välissä. ääh toi toinen täydelliset naiset jaksoki ois koht valmis. mut en kai mä sitä jaksa enää tänään kattoo kuitenkaan? huu.

nähdäillään mo.

öö nyt mul soi: The 69 Eyes - Dance d'Amour
ja koko päivän soi muuten päässä sellanen biisi missä lauletaan että jotku tytöt on isompii ku toiset, ja et joidenki tyttöjen äidit on isompii ku toisten tyttöjen äidit. <3