IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

Vaaleanpunaisenpantterinpoika.Keskiviikko 06.06.2007 00:51

Tänään Suomen Helsingissä, Pasilassa, naisten hysteerinen ihailu ja miehien kateudensekainen syvä kunnioitus täytti ilmakehää.
Ratamiehet työskentelivät ILMAN PAITAA!!
Palm-3 , [Peki] , Tana, minä ja eräs vanhempi herrasmies. Tämä viiden MIEHEN lannistumaton ryhmä työskenteli rintarinnan auringon paahtaessa atleettisia vartaloitamme.
Kymmenen ensimmäisen tunnin jälkeen alkoi Tanan ihoa jo hieman punoittaa.
Ei siksi että hän joutui hätistelemään kymmeniä toinen toistaan kauniimpia naisia pois kimpustansa vaan siksi että "pihavalo" oli porottanut koko päivän hänen lakanaakin valkoisempaa ihoansa. Hetken siinä hänelle leukailtuani asiasta, tarjosin hänelle aurinkorasvaa ja jatkoin sitten vielä vittuilua.

Illalla, kun työt oli tehty ja ihailiat saatu eksytettyä Helsingin liikenneruuhkiin, pääsin kotiin, riisuin vaatteet ja painelin suihkuun. Avasin hanan ja annoin veden valua päälleni.
AIIIIII JUMANKAUTA!!!!! Olin säätänyt vedenlämpötilan todella kuumaksi.
Nopeasti käänsin hanan niin kylmälle kun sen sai ja uusi yritys...
AIIIIII AIIIA II!!!! KUUMAAAA!!!!
Olin juuri lähdössä soittamaan taloyhtiölle kun kokeilin vielä sormella veden lämpötilaa. Sehän oli suorastaan hyytävän kylmää.?.
Astuin takaisin suihkun alle ja taas... TULIKUUMA vesi valui pitkin hartioita! Nopea vilkaisu peiliin ja karmiva totuus valkeni minulle!. Olin tulipunainen!
Ei terve! Olin sitten polttanut itseni ja nimittäin huolella!!!
Pikaensiapuna välittömästi suihkun jälkeen purkki aftersunia selkään ja annetaan imeytyä. Paita päälle ja moottoripyörällä räppäämään...
AAAAHHHHH!!!!! Sitä tunnetta kun ajoviima tunkeutui t-paidan lävitse ja viilentää auringon polttaman selän! Sitä on vaikea kuvailla.

Nyt mietin kerronko pojille töissä tapahtuneesta ja kuuntelen kuinka monta vitsiä voi saada väristä punainen/vaaleanpunainen, vaiko pidän paitaa päälläni ja kuuntelen vittuilua siitä että olen päässyt yhdessä yössä niin huonoon kuntoon etten voi työskennellä ilman paitaa.....
Hmmmmm...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.