IRC-Galleria

nosoul

nosoul

Ohhoh, mullahan oli tällainenkin...

TeknoloogiaaSunnuntai 16.09.2007 03:33

Kyllästyttäni tuohon vanhaan helevetin koneeseeni eli hyvin ja hyvin huonosti palvelleeseen puhelimeeni, joka kaatui aika ajoin niin pahasti että se vaati puolen tunnin kiroilun, puhelimen sammuttamisen ja akun irroittamisen vähintään sen kuusi kertaa, marssin puhelinkauppaan ja ostin itselleni puhelimen. Nyt sitä yritettä saada jotain selkoa näistä tuhansista valikoista. Jotain olen jo kuitenkin oppinut. Kiitos vaan naapuri, suojaamattomasta WLAN-verkosta. x)

Päivä on muutenkin mennyt ihan komeasti.
Sisko muutti Helsinkiin ja muuttopuuhissa menikin tämä päivä mukavasti.
Matkalla sinne sain vielä ilahduttavan puhelun ystävältäni Tanalta (pyhinä KUUMA-TANA) joka kertoi että tallisiivouksen yhteydessä esille nousseessa keskustelussa oli keskusteltu vakavahenkiseen sävyyn nurkissa osina levänneestä vanhasta "katemoposta" jota yritin mieheltä jokunen vuosi sitten ostaa.
Ilmeistä on että painava oli vastapuolen sana tässä keskustelussa koska Tana ilmoitti olevansa halukas myymään vanhan uskollisen palveliansa (Siis sen moponsa) josta ei aikaisemmin ollut valmis luopumaan vaikka lisäsin nollia tarjoukseni perään kuin ratamiehen palkanlaskia ja uhkailinkin vielä päälle. Nyt kuitenkin oli ääni kellossa muuttunut ja hyvä niin. Jospa sitä huomenissa kävisin sen sieltä korjaamassa itselleni... Olisipa sitten taas talveksi hommia "unenriistolaboratooriossani" = tallissa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.