IRC-Galleria

nov

nov

Don't fuck with me now, man, I am Ahab.

Blogimerkintä

- Vanhempi »
1. Neuroottiset sormet
Hermostuneena/mietteliäänä alan yleensä naputtamaan etusormella peukkuani tai piirtämään jollain sormella toistuvaa kuviota. Olen erityisen mieltynyt ikuisuus-symboliin(?). Monet myös luulevat minun pureskelevan kynsiäni, mutta tosiasiassa naputan yläetu-hampaitani.

2. Kahviloiden tuhkakupit
Saapuessani kahvilan pöytään putsaan yleensä itse tuhkakuppia ympäröivän alueen, jos se on tuhkattu huolimattomien karistelijoiden toimesta. Jatkan tätä koko sen ajan kun istun kahvilla. Ärsyynnyn jos joku karistaa ohi tai muuten vain piittaamattomasti.

3. Pizzan syönti
Pizzan syönti on minulle omanlainen rituaali. Ensinnäkin ainoa tapa leikata pizza on kuuteen palaan, mikään muu lukumäärä ei kelpaa pizzan koosta riippumatta. Seuraavaksi paloittelen 3 palasta 4-6 pienemmän palasen kokoisiksi napostelupaloiksi, syön keskipalat ja säästän reunat viimeiseksi. Joka kerralla ennen kun leikkaan veitsellä mitään, minun on pyöräytettävä haarukkaa kierros kädessäni, enkä voi tälle mitään. Se vain tuntuu luontevalta. Syön palat lopulta nostamalla ne veitsellä suuhuni.

4. Korvatoppsit
Nautin suunnattomasti korvieni puhdistamisesta toppseilla ja teen tämän n. 2-5 kertaa viikossa. Kuulossani tai vaikunerityksessäni ei ole vikaa, mutta ilmeisesti sisäkorvani on vain herkkä kosketukselle.

5. Hollywood-syndrooma
Joutuessani minulle uuteen ja/tai vieraaseen tilanteeseen, johon minun on vaikea suhtautua, yritän muistaa näkemistäni elokuvista kohtauksen joka muistuttaa tätä. Saan tyydytystä kun pääsen letkauttamaan ulkomuistista one-linerin vaikka se ei liittyisi asiaan mitenkään tai kukaan ei ymmärtäisi minua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.