IRC-Galleria

nov

nov

Don't fuck with me now, man, I am Ahab.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Rooma ja missattu lentoLauantai 08.04.2006 20:39

Kymmenettä päivää Roomassa. Istun hostelli BellaRomassa ja Chemical Brothers soi. Vatsani on vähän sekaisin, mutta maitohappobakteerit helpottavat oloani. Söin juuri leivän tuoreen peston kera jonka hostellin työntekijä Anna tarjosi minulle. Ruoka täällä on mahtavaa, olen varma että olen saanut kilon tai pari lisää. Edellämainittu Anna(amerikkalainen) ja Georgia(australialainen) istuvat aulassa takanani ja puhuvat ihmissuhteista, päätimme aikaisemmin päivällä yhdessä ettemme joisi tänään vaan keksisimme jotain vaihtoehtoista.

Alkuperäinen suunnitelma oli lentää torstaina Tukholmaan, mutta missasimme lennon ja ison kasan rahaa. Alkuvitutuksen jälkeen olen oikeastaan aika tyytyväinen pitkittyneeseen lomaani. Ihmiset täällä ovat mahtavia, Georgia tarjosi minulle paikan hänen vuokraamastaan asunnosta Barcelonassa myöhemmin kesällä ja Anna järkkäsi minulle ja Heikille yösijat hostellista missattuamme lentomme.

Matkailu tuntuu niin hyvältä. Olen nauttinut joka hetkestä Roomassa ja pyrkinyt keskittymään olemiseen suorittamisen sijaan. Olemme jatkuvasti tehneet porukalla suunnitelmia lähteä katsomaan nähtävyyksiä, mutta yleensä päädymme vain paistattelemaan päivää Vatikaanin vierellä ja juomaan halpaa punaviiniä illalla.

Hostellin asukkaat ovat hyvää sakkia. Papa Paul on romanialainen nelikymppinen kaveri joka on ilmeisesti asunut jo muutaman kuukauden täällä. Hän ei puhu sanaakaan järkevää englantia ja tekee ruokaa, tai kuten hän itse sanoo "cook dracula", joka ilta. Amerikkalaiset vaihto-oppilaat muodostavat suurimman ihmisryhmän hostellissa ja olen täysin vittuuntunut heihin. Jenkkiläinen small-talk on kivaa minuutin ajan mutta vitun raivostuttavaa pidemmän päälle.

Rahani ovat lopussa, mutta olen onnellinen. Maanantaina paluulento Suomeen ja lentokentältä lähden suoraan kouluun. Loma on jo tehnyt tehtävänsä ja oikeastaan olen tyytyväinen että minulla on puuhaa Suomessa.

"SuperPepsiVau"
- Papa Paul

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.