IRC-Galleria

eilen oli aika hyvä päivä!Maanantai 19.11.2007 23:54

Joo eile olin maijun kaa ja päätettii mennä suikkilaa pizzal. Hmm sen piti maksaa 4e mut sit maksoki 5e mut njoo euro sinne tänne. Sit päätettii mennä myllyy mut ku ne bussit lähtee aina tasalt ja puolelt ni mentiin meil hetkeks ku ei oltais ehitty puolen bussii sit mentii sittarin pysäkil palelemaan kunnes selvis et sunnuntaisin ei mee 10. mentii sit kapen kautta ja aateltiin et ehittäis 15:55 420 bussii.
Sit oltii 15.35 kapel ja aateltii et on viel paljo aikaa ja sit se 420 meni mein ohi ja ajateltii et aikukiva se menee 20min välein, harmi ettei ehitty tähä.
Löydettiin sitte se 420 pysäkki ni se lähtiki tunnin välien aina 25 vail. Mentii sit wikkel oottaa melkeen tunniks ja sit vihdoin se 420 tuli ja päästii siihe mut yllätys yllätys se bussi oli ihan täynnä kiljuvii lapsia. Ei toki hermot menny. Bussimatka kans kesti semmoset pääl puol tuntia. Oltiin siis myllyssä josku 17:10 tai jotain.
Sit päästiin sinne myllyyn ja oltiin niin hermoromahdukses et mentiin juomaan kahville, sit käytii paris kaupas ja tajuttiin et siel oli iha liikaa ihmisii eikä muutenkaa mitää kivaa ni päätettii et mennään 18:10 bussil pois.
Kello 18 alko myllyssä ilotulitus ja se loppu siin 10yli jolloin kaikki ihmiset lähti.
Se bussi tuli vähä yli 10 yli ja mentiin siihen, mul oli 2.80 ja menin et hei vain yks laps. kuski: "ja minkäs ikänen laps. ikäraja on 12 ja aikusten lippu maksaa 2,90"
TIETENKÄÄN kummallakaan ei ollu tarpeeks kolikoi. Maksoin sit 5,80 ku lainasin maijullekki ku sil oli vaan joku visakortti.
Sit ku kaikki oli just sillon lähössä myllystä ni tottakai siel oli ruuhkaa. Semmoseen 100 metriin ulos sielt parkkihallist kulu 25minsaa. Sit viel runosmäen kautta kapelle.
Raisiossa ostetut liput ei toimi turus ni maiju otti valmiiks jo bussirahan esiin ja sit se bussi pysähty päätepysäkillää ja yllätys yllätys, maijulta putos euro siitä rahasta eikä sitä sit enää löytynykkään. Lainasin euron sille. Ite pääsen onneks ees turun alueella bussikortil.

Päätettiin sitte et ei mennä myllyyn enää ikinä sunnuntaina. OLI MUUTEN PARAS PÄIVÄ IKINÄ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys